53% η αποχή στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο πιο μεγάλος νικητής στις σημερινές εκλογές ήταν δυστυχώς η αποχή, με την Αν. Μακεδονία και Θράκη, να έχει μάλλον τα “σκήπτρα”!

Η αποχή λοιπόν, στην πιο αποβιομηχανοποιημένη περιοχή της Ελλάδας, στην περιοχή που έχει τη μεγαλύτερη ανεργία και ανέχεια, έφτασε σε ποσοστό 53% περίπου, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι στιγμής.

Σε εγγεγραμμένους 643.730 πολίτες, προσήλθαν στις κάλπες οι 303.597 ψηφοφόροι, γεγονός που όχι μόνο είναι ανησυχητικό, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της αποχής εδράζεται στο χριστιανικό κυρίως στοιχείο.

Ενα στοιχείο που είτε έχει μεταναστεύσει εσωτερικά και δεν μετακινήθηκε για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, είτε που αδιαφόρησε μπροστά στα “δεδικασμένα” αποτελέσματα που δημιουργεί το Τουρκικό Προξενείο με τις “φυτευτές” ψήφους απο εξαρτημένα θρησκόλυπτους και όχι μόνο ψήφους!

Θα πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αντιληφθούν ότι, η κατάσταση στη Θράκη δεν μπορεί να παραμείνει σε έναν “αυτόματο πιλότο” που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση θα γίνεται το γνωστό… “νταλαβέρι” της συναλλαγής προκειμένου το ένα ή το άλλο κόμμα (σ.σ. χθες το ΠΑΣΟΚ, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ), να παίρνει τις ψήφους με το ανάλογο “αντάλλαγμα” της ανοχής, της ένοχης ανοχής της επιχειρούμενης συνδιοίκησης του Τουρκικού Προξενείου.

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που Έλληνας πολιτικός, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ανοιχτά για το θέμα και όλοι ευελπιστούν ότι πλέον και στη Θράκη θα επέλθουν οι θεσμικές και διαρθρωτικές αλλαγές που απαιτούνται, για την πάταξη της επιχειρούμενης “τουρκοποίησης” των ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών και της αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου