Πάτρα-Ρίο: Βρήκε τσαντάκι με… 3 εκ. ευρώ και το παρέδωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τσαντάκι το οποίο περιείχε 720 ευρώ σε μετρητά και πολλές πιστωτικές κάρτες που αντιστοιχούν σε καταθέσεις 3 εκ. ευρώ βρήκε ένας 58χρονος σε παγκάκι κοντά στο Υπολιμεναρχείο Ρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο 58χρονος εντόπισε μέσα στο τσαντάκι έναν αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο και κάλεσε, διαπιστώνοντας ότι ο άνδρας που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ήταν και ο άνθρωπος που το είχε χάσει.

Δίχως συνεπώς να χρειαστεί να ενημερώσει την Αστυνομία έδωσε ραντεβού με τον ίδιο και όπως διαπίστωσε αργότερα απέναντί του είχε γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας, που επρόκειτο να ταξιδέψει από το Λιμάνι της Πάτρας σε νησί του Ιονίου, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον 58χρονο, «επιβραβεύοντάς» τον με τα 720 ευρώ που υπήρχαν στο τσαντάκι κι άλλα 300€ που έβγαλε από την τσέπη του. 

Μάννα εξ ουρανού

Ο εργάτης που ζει και εργάζεται στην Πάτρα όπως τόνισε και στους οικείους του έλαβε το χρηματικό ποσό ως «δώρο Θεού», καθώς με αυτό θα καλύψει μέρος του δανείου 15.000 ευρώ που πήρε για να αγοράσει οικία 45 τμ για την οικογένειά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου