Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια, την δολοφόνησε ο 32χρονος απο το Μπαγλαντές!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε από εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος γυμνή σε σακούλες κοντά στο Μαρμάρι, στην περιοχή Αλυκές

Νέα δραματικά στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση της 27xρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, αφού βρέθηκε νεκρή με δράστη τον 32χρονο από το Μπαγλαντές, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για αρπαγή, ωστόσο όλα οδηγούν πλέον οτι είναι και ο στυγερός δολοφόνος της! 

Όλα δείχνουν μάλιστα συνεργάτης του στη δολοφονία, είναι ο Πακιστανός συγκάτοικός.

Σημειώνεται ότι  υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις αρχές ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την αστυνομία να μην τον πιστεύει και τελικά να βρίσκει νεκρή την 27χρονη! 

Και αναλυτικότερα:

Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε από εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος γυμνή σε σακούλες κοντά στο Μαρμάρι, στην περιοχή Αλυκές. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6) και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της Αναστάζια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφό της, την Τρίτη (13/06), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου