Ζήτησε διαζύγιο επειδή… δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια: Πώς απαντά ο σύζυγος

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μια πρωτοφανή υπόθεση αγωγής διαζυγίου μιας 39χρονης γυναίκας κατά του 50χρονου συζύγου της ανέδειξε το πρωί της Τρίτης (13/6) ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με την εκπομπή, η 39χρονη γυναίκα κατέθεσε αγωγή διαζυγίου εις βάρος του συζύγου της και ως λόγο για την πράξη της επικαλείται το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, επί 17 χρόνια δεν είχε οργασμό.

Επήλθε «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων που συγκεκριμένα ανάγεται στο ότι ουδέποτε είχε οργασμό με τον επί 17χρονια σύζυγό της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση.

Επιπλέον, η σύζυγος αναφέρει ότι δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων εντός του γάμου τους, καθώς και ότι «δεν χαλάρωσε κατά τη διάρκεια του γάμου της και ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2024.

  • Τι απαντά ο 50χρονος
  • Από την πλευρά του, ο 50χρονος δηλώνει έκπληκτος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε ότι «η επιχειρηματολογία της είναι ψευδής και αστεία. Εύχομαι να επικρατήσει το ήθος και η λογική.

Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου “έπιασε” για λίγα λεπτά: θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπήθηκα και για τους δυο μας».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 50χρονου συζύγου, Φοίβος Στρουγγάρης συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε ότι είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένες οι προτάσεις στην αίτηση διαζυγίου, τονίζοντας πάντως ότι το βασικό ερώτημα, που ανακύπτει είναι πως μπορεί να αποδειχθεί στη δικαστική αίθουσα ότι η σύζυγος δεν είχε οργασμό… και μάλιστα για 17 συναπτά έτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου