Champions League-Μάντσεστερ Σίτι VS Ρεάλ: «Πάρτι» στο Etihad (4-0) και έφυγε για τελικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ είναι το φετινό ζευγάρι του τελικού του Champions League, καθώς οι «πολίτες» πέτυχαν εμφατική νίκη με 4-0, κόντρα στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σίτι, λοιπόν, θα βρεθεί στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, καθώς στην πρώτη γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι, με 1-0, δυο χρόνια πριν.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως οι «πολίτες» πήραν το αίμα τους πίσω, καθώς πέρυσι η «βασίλισσα» τους είχε αποκλείσει στα ημιτελικά και πάλι, κατακτώντας στη συνέχεια το 14ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, από την αρχή του παιχνιδιού, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με τον Κουρτουά να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Χάαλαντ.

Η Σίτι, ωστόσο, βρήκε δίχτυα λίγο αργότερα, με τον Μπερνάρντο Σίλβα, μετά από μαγική ασίστ του Ντε Μπρόινε. Έτσι έγινε το 2-0.

Στη συνέχεια, ο Τόνι Κρόος έχασε καταπληκτική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα για τους Μαδριλένους, με το σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Σίτι.

Στο 37ο λεπτό, ο Μπερνάρντο βρήκε ξανά δίχτυα και έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σίτι συνέχισε να έχει την υπεροχή, με τη Ρεάλ να αποδεικνύεται λίγη και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Τελικά, η Σίτι βρήκε δίχτυα και για τρίτη φορά, αυτή τη φορά όμως από πόδια ποδοσφαιριστή της Ρεάλ και συγκεκριμένα του Μιλιτάο.

Ο Κουρτουά ήταν καλός, κα’ όλη τη διάρκεια του παιχνισιού, καθώς χωρίς τις επεμβάσεις του, η «βασίλισσα» θα είχε δεχτεί και άλλα γκολ.

Μετά το 80′ λεπτό οι παίκτες της Ρεάλ έγιναν επιθετικοί, κυρίως μετά την είσοδο του Ασένσιο στο παιχνίδι, αναζητώντας, έστω ένα γκολ, όμως τελικά έγινε το αντίθετο.

Ο Αργεντινός, Άλβαρες, πέτυχε το 4-0, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, δίνοντας στην νίκη και την πρόκριση, διαστάσεις θριάμβου!

Έτσι, η ομάδα της χρονιάς, Μάντσεστερ Σίτι, υπέταξε την ομάδα του αιώνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάζοντας τη μάλιστα σε μια από τις χειρότερες ήττες, στην ιστορία της, στη διοργάνωση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκιντογάν (79′ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (84′ Φόντεν), Σίλβα, Χάλαντ (90′ Άλβαρες), Γκρίλις.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (80′ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά (80′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Κρόος (70′ Ασένσιο), Μόντριτς (63′ Ρίντιγκερ), Ροντρίγκο (81′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά, Βινίσιους

Ο τελικός μεταξύ Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου