ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: Ευχαριστήρια Επιστολή για την Διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο "Χρυσανθίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης και συγκεκριμένα μαθήτριες και μαθητές των τριών τμημάτων από τα πέντε τμήματα της Γ΄ Τάξης Γυμνασίου πραγματοποίησαν Διδακτική Επίσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου κουραμπιέδων «Χρυσανθίδη» στη Νέα Καρβάλη του Νομού Καβάλας, τη Δευτέρα, 08/05/2023.

Κατά τη  διάρκεια της  επίσκεψης οι μαθήτριες και οι μαθητές με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο παραγωγής στις κτιριακές εγκαταστάσεις των διαφόρων τμημάτων και από  κοντά όλες τις φάσεις παρασκευής του κυρίως  προϊόντος, του  κουραμπιέ, από τις πρώτες ύλες έως την τελική του μορφή.

Στο τέλος της Διδακτικής Επίσκεψης μοιράστηκαν  σε όλους τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές πακέτα με τους γευστικότατους κουραμπιέδες.

Τις μαθήτριες και τους μαθητές συνόδευσαν οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί της διδακτικής ενότητας «Υγεία και Διατροφή» κ. Μουμίν Μουμίν ΠΕ02 και ο κ. Τικμέ Σουλεϊμάνογλου ΠΕ02, καθώς και οι εκπαιδευτικοί κ. Ζωγραφόπουλος Κωνσταντίνος ΠΕ02 και κ. Στεργιανίδου Ευαγγελία ΠΕ02.

Η Διεύθυνση του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης ευχαριστεί τόσο τους εκπαιδευτικούς, που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Διδακτικής Επίσκεψης όσο και το  προσωπικό του εργοστασίου «Χρυσανθίδης» για την ένθερμη υποδοχή και ξενάγηση των μαθητών μας στις κτιριακές τους εγκαταστάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου