Αντώνης Μήτρου, γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: “Δεν εφησυχαζόμαστε.Το αποτέλεσμα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον”

Δεν υπάρχουν σχόλια


“Ο κόσμος έδειξε ότι θέλει ένα ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αντώνης Μήτρου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

“Αυτό το αποτέλεσμα δε θα μας κάνει να εφησυχαστούμε. Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

”“Μια ιστορική ημέρα. Αλλαγή πολιτικού σκηνικού για τη χώρα. Είναι πασιφανές όλες οι δημοσκοπήσεις που προέβλεπαν, είτε δημοσκοπικά, είτε σε επίπεδο κουτσομπολιού ένα ανίσχυρο ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν.Αυτοί που ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν. Ομως δεν επαναπαυόμαστε. Παρακολουθούμε  στενά τις εξελείξεις.

Μέσα από τον πόλεμο που δεχτήκαμε ήταν μια δικαίωση για τον δημοκρατικό χώρο και για το Νίκο Ανδρουλάκη που πίστεψε σε αυτή τη στρατηγική και φυσικά οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν και τι μέλλει γενέσθαι.”

Επομένως στόχος η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης;

“Ασφαλώς. Εγινε ένα βήμα. Ο κόσμος έδειξε ότι θέλει ένα ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ και σε αυτή την κατεύθυνση σκοπεύουμε να κινηθούμε.”

-Σε 6 περιφέρειες είστε πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ.

“Τα μηνύματα που λαμβάναμε όλον αυτόν τον καιρό ήταν αυτής της φύσεως. Ο κόσμος μας πλησίαζε και αγκάλιαζε την προσπάθειά μας. Αγωνιούσε να μάθει, να συζητήσει μαζί μας, να διαφωνήσει μαζί μας, ήταν ένα κλίμα πολύ διαφορετικό από αυτό που βιώσαμε την περασμένη δεκαετία, τη λεγόμενη χαμένη δεκαετία.

Αυτό το αποτέλεσμα δε θα μας κάνει να εφησυχαστούμε. Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Εχω στηλιτεύσει δημόσια την τελευταία διετία το σημερινό δικομματισμό, όπως το βιώνουμε με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, είναι το φαινόμενο των συγκοινωνούντων δοχείων.Το πώς το ένα αναδεικνύεται μέσα από τα λάθη του άλλου.

Το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος ήταν ξεκάθαρο. Μήνυμα καταδίκης μιας κακής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει όλη αυτή τη στροφή προκειμένου να γίνει μια καλή αντιπολίτευση.Θέλουμε να είμαστε στην κυβέρνηση. Ο κόσμος έστρεψε την πλάτη του σε μια αντιπολίτευση, η οποία  δεν θα έδινε εναλλακτική απέναντι σε αυτά τα προβλήματα που μας οδήγησε η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη όλα αυτα τα 4 χρόνια.

Γραπώθηκε δηλαδή από την οποία σιγουριά μπορεί να ενεπνευσε η ΝΔ, η οποία είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής της εκλογικής διαδικασίας.”  

  • ΚΓ

Ακούστε στο αρχείο της πρωινης ενημέρωσης του STAR 88,8 fm, 22/5/2023, από το χρόνο 1.34.20 το γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αντώνη Μήτρου

https://podcasts.apple.com/us/podcast/star-888-fm/id1455879122?ign-mpt=uo%3D4&mt=2

https://open.spotify.com/show/36nZ8Ks2QJ0lq3LHrAcapV?si=e96360ff68bc47e9&nd=1



























Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου