Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΠΟΤΑΛΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Όχι μόνο καταγγελίες, και γκρίνιες για το Νοσοκομείο Ξάνθης αλλά και τα... καλά να λέγονται και ιδίως όταν αυτά αφορούν τους γιατρούς και το επιστημονικό προσωπικό.

Αυτούσια λοιπόν η ευχαριστήρια επιστολή του Σωφρόνιου Ποταλακίδη του ΚΕΠ Σταυρούπολης.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σχετικά με το παραπάνω θέμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης και ιδιαίτερα τους γιατρούς κ Κούκο Αθανάσιο δ/ντής, τον κ Κουτρούμπα Ιωάννη, τον κ Αζίδη Γεώργιο  και όλο το προσωπικό για την προσπάθεια, το ενδιαφέρον  (την ευγένεια) που έδειξαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που είχα.

Χωρίς να ξέρω κανέναν από το τμήμα ακόμη των επειγόντων περιστατικών, την κ Μπρίκα καρδιολόγο, τον κ Ουζουνίδη Παθολόγο που όλοι ενδιαφέρθηκαν πέρα του αναμενόμενου και των προσδοκιών μου μια και ήταν η πρώτη φορά που νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο Ξάνθης και η άποψη που είχα ήταν τελείως διαφορετική μόνο από ακούσματα τρίτων, μακάρι και ευελπιστώ να δουλεύουν έτσι όλα τα τμήματα.

Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των υστέρων και επειδή δεν πρέπει να αναφερόμαστε μόνο στα στραβά αλλά και στα καλά που μας συμβαίνουν.

  • Με εκτίμηση
  • Ποταλακίδης (Άκης) Σωφρόνιος»

-Τι δεν μας είπε βέβαια ο φίλος δημοτικός υπάλληλος Σωφρόνιος Ποταλακίδης και τι συνέβη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης μετά από «ατύχημα» που είχε!!! Διότι αν δεν κάνω λάθος, ευθύνεται σε αυτό πρωτίστως ο... Δήμος Ξάνθης!!! Ή κάνω λάθος;  Περαστικά πάντως και ξανά δυνατός όπως πριν..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου