Οι παράνομες σχέσεις και αλήθειες που τις συνοδεύουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


H απιστία και για να το πούμε και πιο απλά και περιγραφικά, το κέρατο, είναι ένα θέμα δίχως τελειωμό με το οποίο δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ασχολούμαστε γιατί πολύ απλά είναι ενδιαφέρον και αφορά τους πάντες!

Και μπορεί όταν το τρως, ο κόσμος γύρω σου να καταρρέει και να νιώθεις προδομένος και πως η ζωή σου έφτασε στο τέλος της, αλλά ξέρετε κάτι; Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν είναι τόσο δραματικό γιατί είναι απλά ένα κέρατο!

Αν λοιπόν σου συμβεί, το ζητούμενο είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν προχωρήσεις στην οποιαδήποτε κίνηση και φυσικά τινάξεις μία σχέση στον αέρα!

Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε τους μεγαλύτερους μύθους που επικρατούν γύρω από το κέρατο τους οποίους είτε διαψεύδουμε είτε επιβεβαιώνουμε, μόνο και μόνο για να σου αποδείξουμε ότι ακόμα και ένα θέμα το οποίο τίθεται σχεδόν καθημερινά επί τάπητος, είναι ακόμα άγνωστο και σκοτεινό.

  • Οι περισσότεροι που απατούν ψάχνονται: Η άποψη αυτή επικρατεί εδώ και δεκαετίες λανθασμένα διότι απλά αυτό βολεύει τον απατημένο! Κι όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που κερατώνουν ούτε το έχουν στο πρόγραμμα ούτε και φυσικά βγαίνουν για ποτό με μοναδικό σκοπό να κάνουν one night stand.

Συνήθως αυτό έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις ενώ το μόνο που προϋπάρχει είναι κάποια μικροπροβλήματα στη σχέση ή στο γάμο! Υπάρχουν δηλαδή περιπτώσεις που ένας άνθρωπος έχει απατήσει μία μόνο φορά και ποτέ ξανά! Οι λόγοι φυσικά διαφέρουν αλλά για να είμαστε ειλικρινείς σίγουρα δεν έγινε επίτηδες.

  • Η παράνομη σχέση είναι συνήθως με κάποιον πιο νέο και πιο ελκυστικό: Αυτό κι αν είναι μύθος και υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα τα οποία και αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη άποψη είναι πέρα ως πέρα λανθασμένη! Καλώς ή κακώς, η εμφάνιση δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο κι ας υποστηρίζουν κάποιοι ότι αν είναι να το ρίξω το κέρατο να το ρίξω τουλάχιστον με κάποιον που εμφανισιακά τουλάχιστον αξίζει.

Όλα είναι θέμα timing και συγκυριών. Άσε δε που συνήθως οι παράνομες σχέσεις γίνονται με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Οπότε ο καθένας βολεύεται με ό,τι έχει γιατί πολύ απλά αυτό έχει μάθει και έχει συνηθίσει.

  • Το κέρατο πάντα οδηγεί στο τέλος του γάμου: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μπορεί όταν κάποιος πληροφορηθεί ότι ο σύντροφός του τον κεράτωσε να κλαίει, να σπάει πράγματα και να υπόσχεται ότι θα χωρίσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα διαλύεις όλα τόσο εύκολα και απλά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, πάνω από το 50% των γάμων ή τέλος πάντων των μακροχρόνιων σχέσεων μπορούν να επιβιώσουν από έναν παράνομο δεσμό γιατί απλά όταν κάποιος κάνει αναδρομή στο παρελθόν τα καλά και σημαντικά είναι πολύ περισσότερα από τα άσχημα και ασήμαντα.

  • O παράνομος δεσμός έχει να κάνει αποκλειστικά με το sεx: Kι όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το sεx κακά τα ψέματα είναι κάτι πολύ εύκολο αλλά για πολλούς αν δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία είναι ταυτόχρονα και ανούσιο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που άνθρωποι δημιουργούν παράνομους δεσμούς όχι γιατί τους λείπει το sεx αλλά γιατί τους λείπει η επικοινωνία.

Θα μας πείτε τώρα, αν τους λείπει η επικοινωνία ας πάνε να πιουν έναν καφέ με έναν φίλο ή ας μιλήσουν με έναν ειδικό, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και καταλαβαίνεις τι εννοούμε. Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και μπορείτε να αντιληφθείτε πως ακριβώς τα φέρνει η… ζωή!

Όταν λοιπόν μιλάμε για επικοινωνία εννοούμε αυτή που έχει και το στοιχείο του ενδιαφέροντος και του ερωτισμού η οποία δεν παύει να είναι το ζητούμενο σε οποιαδήποτε ηλικία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου