Η ηλικία που η Γυναίκα είναι πιο γοητευτική και πιο άνετη με το σώμα της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Νέα μελέτη αποκαλύπτει σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο σέξι, πιο γοητευτική και πιο άνετη με το σώμα της.

Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Κέντρο Hackensack στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ διαπίστωσαν πως η γυναίκα είναι πιο ενεργή σεξουαλικά και πιο θελκτική από τα 31 μέχρι τα 45 της χρόνια. Στη μελέτη συμμετείχαν περισσότερες από 500 γυναίκες.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα γυναικών είναι πιο δραστήρια σεξουαλικά, έχει περισσότερη φαντασία στο sεx, ενώ ξέρει καλύτερα το σώμα της. Έτσι, μπορεί να διεκδικήσει αυτό που την ικανοποιεί ερωτικά.

Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν πως στην ηλικία των 31 μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της – η ομορφιά βρίσκεται στα καλύτερά της, η γυναίκα είναι περιποιημένη, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει. Μπορεί το γυναικείο κορμί και το πρόσωπο στα 18–27 να είναι βιολογικά στα καλύτερά του, όμως οι γυναίκες άνω των 30 ξέρουν πώς να το διαχειρίζονται σωστά.

Όταν ζητήθηκε από τους άνδρες να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για την ηλικία στην οποία θεωρούν πως μια γυναίκα είναι πιο θελκτική, οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31–33 ετών.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα «τι ακριβώς θεωρούμε ως ομορφιά». Το 70% των συμμετεχόντων όρισε «αυτό που βγαίνει από μέσα μας», το 67% «την ωραία εξωτερική εμφάνιση», ενώ το 47% «το στυλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου