Κίνα: Εκτελέστηκαν 3 άντρες που είχαν καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στην Κίνα, εκτελέστηκαν 3 άντρες που είχαν καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκων!

Συγκεκριμένα, τρεις άντρες που κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό ανηλίκων εκτελέστηκαν σήμερα (23/5) στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της χώρας.

Οι καταδικασθέντες προσέγγιζαν ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, έκλειναν ραντεβού και τα απήγαγαν για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε επιχειρηματία στην επαρχία Χουμπέι, ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό 7 κοριτσιών, ηλικίας 6 ως 14 ετών, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2019. Τέσσερα εξ αυτών βιάστηκαν κατ’ επανάληψη, ενώ δύο έφηβες έμειναν έγκυες και απέβαλαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, παιδεραστής κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 5 κοριτσιών -συμπεριλαμβανομένων τριών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών- και για παρενόχληση άλλων 14 ανηλίκων, από τα τέλη του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, στην επαρχία Σαντόνγκ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατάφερνε να πείσει τα θύματα να του στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες και στη συνέχεια τα εκβίαζε ότι θα τις δημοσιοποιούσε, αν αρνούνταν τη συνεύρεση μαζί του.

Η τρίτη περίπτωση αφορούσε κάτοικο της Χενάν, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Προσέγγιζε τα θύματά του μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, αποσπούσε άσεμνες φωτογραφίες τους και τα εκβίαζε για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία, νάλιστα, βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς.

Στην ανακοίνωση του Ανωτάτου Λαϊκού Δικαστηρίου της Κίνας υπογραμμίζεται ότι η εκτέλεση των τριών βιαστών καταδεικνύει την αποφασιστικότητα των Αρχών για την προστασία των ανηλίκων, ενώ απευθύνεται έκκληση σε γονείς και εκπαιδευτικούς να επιβλέπουν την πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua News Agency


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου