Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τέσσερα τραύματα έφερε η 39χρονη δολοφονηθείσα-Ήθελε να χωρίσει τον 36χρονο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, συγκεκριμένα στην Στρατονίκη, συγκλονίζει το φρικτό έγκλημα, που έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου γιου του ζευγαριού…

Οι κάτοικοι του χωριού, που γνώριζαν το ζευγάρι, είναι σοκαρισμένοι. Ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο κι έπεσε νεκρός, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου του…

Από τον πυροβολισμό το παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο χέρι, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Το θανατηφόρο συμβάν έγινε το πρωί της Δευτέρας (22/5), ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η νεκροψία των σορών από την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγκελίδου της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Η 39χρονη δολοφονηθείσα έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα, ένα στην πλάτη και άλλα τρία στο θώρακα, ενώ ο 36χρονος ένα τραύμα στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι είχε ένα ακόμα παιδί, ένα κορίτσι 12 ετών, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Την σορό της άτυχης 39χρονης και του δράστη εντόπισε η θεία του 36χρονου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ήθελε να χωρίσει τον 36χρονο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις και καβγάδες και η 39χρονη γυναίκα ήθελε να χωρίσει τον 36χρονο.

Πιθανόν, αυτός ήταν και ο λόγος του φονικού…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου