Εκλογές 2023: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος-Οι επικρατέστερες ημερομηνίες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιθυμεί την επίσπευση της δεύτερης κάλπης. 

Αναλυτικότερα, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκης, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πρόθεσή του να επισπευσθούν οι δεύτερες εκλογές, προκρίνοντας την 25η Ιουνίου σαν πιθανή ημερομηνία.

Την επιθυμία για άμεσες δεύτερες εκλογές εξέφασε ο κ. Μητσοτάκης και στην ομιλία του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων:

«Χωρίς αμφιβολία, ο πολιτικός «σεισμός» που εκδηλώθηκε σήμερα μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο, ώστε η πατρίδα μας να έχει το συντομότερο δυνατόν έμπειρο χέρι στο τιμόνι της.

Αυτό, άλλωστε, δήλωσαν και οι πολίτες, εγκρίνοντας τη βασική μας επιλογή, την επιλογή της αυτοδύναμης Ελλάδος και της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την προγραμματική μας θέση ότι αυτός τελικά είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος».

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΝΔ, φάνηκε αρνητικός ως προς τη συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου