Το «ευχαριστώ» ΚΑΡΔΙΑΣ του Μπάμπη Χατζημεστή με τους παίχτες του Ορφέα Ξάνθης, για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ 2022-23

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επιδόθηκαν οι παίκτες και η διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης, το απόγευμα του Σαββάτου (13/05) μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ με το καθιερωμένο φυσικά γεύμα!

Όπως είναι γνωδστό  Ορφέας Ξάνθης  επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Βιστωνίδας και κατέκτησε για 12η φορά στην ιστορία του το Κύπελλο.

 «Από τα βάθη της καρδιάς μου το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ!» έγραψε στο fb ο Μπάμπης Χατζημεστής, αναρτώντας μια φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας μετά την κατάκτηση του τροπαίου να πανηγυρίζουν μαζί του ένα ακόμη Κύπελλο!  

Τουλάχιστον οι παίχτες του, οι φίλοι του και ο "ακαταμάχητος" Μπάμπης με ένα απλό αγνό χαμόγελο, απάντησαν με τον "δικό" τους τρόπο στον συνεχιζόμενο πόλεμο που δέχεται ο ηγέτης του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης. Μόνος εναντίον όλων..! 

Ο 44ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης διοργανώθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ, στο οποίο έδωσαν το παρών εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση και να στηρίξουν τον τοπικό αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου