Τα δίνει όλα για όλα ο Ανδρουλάκης για να πάρει τη 2η θέση στο Κοινοβούλιο – Δεσμεύσεις Μπουρχάν για μεγαλύτερα ποσοστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τον Μπαράν Μπουρχάν, μουσουλμάνο Βουλευτή, που επανεκλέχθηκε με την ανοιχτή στήριξη του Τουρκικού Προξενείου, θα βάλει πρώτο στη λίστα του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Και τούτο, όχι γιατί απλά πήρε τους περισσότερους ψήφους απο όλους τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του, αλλά γιατί μόνον έτσι θα εξασφαλίση την πολυπόθητη πρωτιά στο Νομό, η οποία θα του εξασφαλίσει και την δεύτερη θέση στο Κοινοβούλιο, αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι παράδοση πλέον, όσοι καταφέρνουν να έχουν τη μουσουλμανική μειονότητα με το μέρος τους ψηφοθηρικά, και πάντα υπο την καθοδήγηση του Τουρκικού Προξενείου (σ.σ. βλέπε παλιότερα ΣΥΡΙΖΑ κλπ), καταφέρνει και παίρνει και τη θέση τουλάχιστον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιας και τα ποσοστά απο τη συμπαγή αυτή εκλογική μάζα, είναι σχεδόν ΚΑΘΟΛΙΚΑ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της νέας προεκλογικής περιόδου που θα ξεκινήσει απο τις 1 Ιουνίου, μετά τη διάλυση της παρούσας Βουλής, θα επισκεφθεί τους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Μπουρχάν Μπαραν και Μπελήν στην Ξάνθη και ξεχωριστά με τον Ιχλάν Αχμέτ στη Ροδόπη μιας και οι δύο εκλεγμένοι Βουλευτές δεν έχουν σχέση, δεδομένου ότι ο Ιχλάν Αχμέτ έθεσε εαυτόν απέναντι στο Προξενείο και πολεμήθηκε πάρα πολύ – με άνωθεν εντολή – απο τον μειονοτικό τύπο και όχι μόνο.

Στόχος του κ. Ανδρουλάκη είναι να εκμεταλλευτεί το εκλογικό σοκ που έχει υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά και να καταφέρει να πάρει τις ψήφους που θα μετακινηθούν προς άλλα κόμματα στο ΠΑΣΟΚ, ψήφοι που είναι κυρίως πρώην ΠΑΣΟΚικοί, μιας και ψήφιζαν τις εποχές της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ το Κίνημα στο οποίο ηγείται ο κ. Ανδρουλάκης.

Διερευνάται η πληροφορία, που φέρει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δέχθηκε τις ευχές του Τούρκου Πρέσβη, την επομένη της εκλογικής μάχης της 21ης Μαϊου 2023.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου