Ίλιον: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε γυμνή τη 15χρονη κόρη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου για τον 45χρονο σύζυγό της, τον οποίο κατηγορεί ότι έβαλε κρυφή κάμερα για να βιντεοσκοπεί γυμνή την 15χρονη κόρη του, υπέβαλε μια 37χρονη.

Η 37χρονη μητέρα δύο παιδιών (και ενός 16χρονου) αν και εμφανώς ταραγμένη, εξήγησε πως ακριβώς κατάφερε να διαπιστώσει ότι ο 45χρονος σύζυγος της βιντεοσκοπεί εδώ και καιρό γυμνές τόσο την ίδια αλλά κυρίως την 15χρονη κόρη τους.

  • Η κατάθεση της συζύγου του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της, φέρεται να είχε τοποθετήσει την κάμερα μέσα στο μπάνιο. Μέσω της κάμερας τραβούσε βίντεο, στιγμιότυπα του οποίου αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο, σε έναν κρυφό φάκελο.

«Καθώς έψαχνα άσχετες φωτογραφίες των παιδιών μας στο κινητό του εντόπισα και έναν κρυφό φάκελο με άλλες φωτογραφίες τον οποίο και άνοιξα» ανέφερε η 37χρονη μητέρα στους αστυνομικούς. «Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήταν της κόρης μου, τυλιγμένη με μια πετσέτα, η οποία είχε τραβηχτεί μόλις το προηγούμενο βράδυ.

Έπαθα σοκ. Συνέχισα να περιεργάζομαι τον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την 15χρονη κόρη μου, είτε γυμνή, είτε με τα εσώρουχα» πρόσθεσε.

«Του τηλεφώνησα να έρθει στο σπίτι και να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από το σπίτι», είπε στους αστυνομικούς η 37χρονη μητέρα.

«Μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, του είπα να μαζέψει τα πράγματα του και να εξαφανιστεί από μπροστά μας. Όμως εκείνος έκανε τον ανήξερο.

Του είπα ότι γνωρίζω τι έχει στο τηλέφωνο του και ότι τα έχω δώσει εκεί που πρέπει», είπε η 37χρονη.

Τότε ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι και η σύζυγος του μπήκε στο μπάνιο αναζητώντας την κρυφή κάμερα. «Δεν την βρήκα παρά μόνο ένα μαγνητάκι, το οποίο πιθανολογώ ότι εκεί την είχε τοποθετήσει», συμπλήρωσε η 37χρονη στην κατάθεσή της.

  • «Δεν έβαλα την κάμερα για πονηρό σκοπό», λέει ο πατέρας της 15χρονης.
  • «Ήθελα να την προστατέψω», είπε αποκλειστικά στο Star.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου