Μια ακόμη εντυπωσιακή παρουσία του Κ.Ο.Ξ στο Διεθνές Κολυμβητικό Meeting στην Αλεξανδρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Το τριήμερο 21 με 23 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Κολυμβητικό Meeting «Φάρος Έλενα Σαΐρη 2023», μια σπουδαία διοργάνωση από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τον κολυμβητικό σύλλογο ΟΦΘΑ υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στο μίτινγκ, συμμετείχαν κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές.

Μια σημαντική διοργάνωση υψηλού επιπέδου εφόσον οι επιδόσεις μετρούσαν για όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2023, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Έφηβων –Νεανίδων του 2023, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 και Εφήβων – Νεανίδων  της φετινής περιόδου

Σε αυτό το άρτια οργανωμένο meeting  έλαβε μέρος, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης ο μόνος σύλλογος που εκπροσώπησε τον Νομό Ξάνθης με 7 αθλητές του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε σπουδαίους κολυμβητές και να αγωνιστούν ισάξια μαζί τους, αποκτώντας εμπειρίες  και αναμνήσεις για μια ζωή.

Οι αθλητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής κολύμβησης  και όλους τους πρωτοκλασάτους κολυμβητές 27 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επτά αθλητές του Κ.Ο. Ξάνθης  που έλαβαν μέρους σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες, μας έδειξαν ότι  βρίσκονται σε πολύ καλή  αγωνιστική κατάσταση ενώ βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

1) Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος κατηγορία Παίδων 50μ &100μ Ελεύθερο, 50μ &100μ Πεταλούδα ο οποίος κατέρριψε τους ατομικούς του χρόνους και προκρίθηκε σε όλους τους τελικούς και έβαλε τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης δίπλα στους καλύτερους.

2) Τζούμα Ευαγγελία κατηγορία Γυναικών 50μ & 100μ Ύπτιο και 50μ Ελεύθερο με πρόκριση σε όλους τους τελικούς με κατάκτηση των πρώτων θέσεων στους μικρούς τελικούς.

3) Εμμανουήλ Νάγια κατηγορία Κορασίδων 50&100 Πρόσθιο, 50μ&100μ Ύπτιο με νέα ατομικά ρεκόρ

4) Κουτσάκη Ελίζα κατηγορία Παγκορασίδων 50μ, 100μ & 200μ Ελεύθερο με νέα ατομικά ρεκόρ

5) Τζανίδου Βασιλική  κατηγορία Κορασίδων 50μ Πρόσθιο & 100μ Ελεύθερο πρώτη συμμετοχή

6) Τσεβδός Δημήτριος κατηγορία Παμπαίδων 100μ Ελεύθερο νέο ατομικό ρεκόρ

7) Στρατής Ιωάννης κατηγορία Παμπαίδων 50μ Πρόσθιο & 100μ Ελεύθερο νέα ατομικά ρεκόρ

Οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου μας κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό παρόν και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, στο Ελληνικό κολυμβητικό στερέωμα. 

Η κολύμβηση της Ξάνθης επέστρεψε και πάλι στις κορυφαίες θέσεις.

Με αφορμή τις επιτυχίες των αθλητών μας, στους εν λόγω αγώνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Προπονήτρια μας κυρία Ευαγγελία Πολίτου που με περισσό ζήλο και αφοσίωση βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους  αθλητές του ΚΟΞ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό Flamingo Retail Park και τους υποστηρικτές μας Συνεταιριστική Ασφαλιστική, Novamed Xanthi και Dost Group

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

Πάντα ψηλά, Πάντα μπροστά.

ΚΟΞ Non Stop!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου