Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η εργατική πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης αλλά και αγώνων για τα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής τάξης.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους, συνταξιούχους και πολίτες του νομού, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.

Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα στη μάχη για ένα κόσμο δικαιότερο χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια,  καταπίεση, εξαθλίωση, αδικία, κοινωνική διάκριση, για ένα κόσμο ισότητας, ευημερίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Το μέγεθος της επίθεσης που έχουμε δεχθεί στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα επιβάλλει σε όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αποτρέψουμε τις πολιτικές που κατέστρεψαν ότι με κόπο αποκτήσαμε.

ΤΙΜΩΝΤΑΣ τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε το «παρών» την 1η ΜΑΗ 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργατικού κέντρου Ν. Ξάνθης.

Για τη Διοίκηση

Ο Αντιπρόεδρος

  • Αθανάσιος Σισαμπέρης

Ο Γεν. Γραμματέας

  • Ευάγγελος Πουρναράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου