ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ: Γιατί έφυγα από τον Τσέπελη, γιατί πήγα υποψήφιος με τον Στράτο Κοντό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Σιαμπάν Μπαντάκ: Εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το συλλογικό συμφέρον και για την προκοπή της Ξάνθης Μας, αλλά όπως αποδείχθηκε, διαψεύστηκα αφού η συλλογικότητα και η ενότητα έμειναν μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες του σημερινού Δήμαρχου

Ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν εξαπάτησε μόνο τον Σιαμπάν και τον δυναμικό πατέρα του Χουσείν Μπαντάκ που τον «έδιωξε» από το τζαμί γιατί ήταν μόνο λόγια και υποσχέσεις, αλλά όλα τα Κιμμέρια που τον έβγαλαν Δήμαρχο στις εκλογές του 2019!

Έντονα πιέστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σιαμπάν Μπαντάκ μετά την αποχώρηση του από την παράταξη Τσέπελη στις 5-7-222 να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη και «αρχι-κολλητού» του δημάρχου Ξάνθης  Χρήστου Μέτιου με τον οποίο «συνδέεται» εδώ και χρόνια και τον «επέβαλε» μάλιστα με προσόντα... απόφοιτου δημοτικού σχολείου και ... Πρόεδρο στην γνωστή ΔΙΑΑΜΑΘ με τα έργα των εκατομμυρίων ευρώ!

-Προκειμένου να μην πάει με τον Στράτο Κοντό που ήδη είχε κάνει τις πρώτες επαφές του με πετυχημένους νέους ανθρώπους, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, με κυρίως άξονες τις λέξεις, «συνεργασία, αγάπη για την πόλη, όραμα για το σήμερα και το αύριο της Ξάνθης Μας».

Κι όμως ο Σιαμπάν Μπαντάκ αρνήθηκε ακόμη και θέση υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. γιατί είχε δεσμευτεί στους ψηφοφόρους να δουλέψει για την πόλη και φυσικά και για τον οικισμό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τα Κιμμέρια!!

Μένοντας συνεπής στις αρχές και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους ψηφοφόρους του, παίρνοντας 592 ψήφους. 3ος στη σειρά σταυροδοσίας με 4ο τον νυν επίσης επιτυχημένο και αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενιδη που πήρε 453 ψήφους έναντι... 394 ψήφων που πήρε λόγω μεταφερομένων ψηφοφόρων από τη Θεσσαλονίκη στο Πούρναλικ ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης!

Ποια λοιπόν ήταν η απάντηση του πρώην αντιδημάρχου Καθαριότητας Ξάνθης όταν ρωτήθηκε, γιατί «πέταξε» στα «σκουπίδια» την αντιμισθία των 1.700 ευρώ και τον τίτλο του Αντιδήμαρχου προκειμένου να υπηρετήσει τις αρχές του και το συμβόλαιο τιμής με τους ψηφοφόρους του;

Μα η καθαρή γραπτή επιστολή παραίτησης και ανεξαρτητοποίησης του στις 5/7/2022 με αριθμό πρωτοκόλλου 15564. Που έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ στο χώρο της έντιμης και καθαρής Αυτοδιοίκηση. Τους παρέπεμψε στην ιστορική εκείνη επιστολή που έστειλε στον Δήμαρχο Τσέπελη και ανεξαρτητοποιήθηκε χωρίς να λογαριάσει τα "λεφτά" που έπαιρνε!

Διαβάστε την αυτούσια όπως εστάλη στον ίδιο τον Δήμαρχο Τσέπελη, στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη και όλους τους δημοτικούς του συμβούλους.

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ  ΚΟΝΤΟ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ!

Αριθ. Πρωτ. 15564

Ξάνθη 5-7-2022

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΘΗΣ,

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΠΕΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΘΕΜΑ: Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ξάνθης

  • Κύριε Δήμαρχε
  • Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ.,
  • Αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι,

Από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής μέχρι και σήμερα άσκησα τα καθήκοντά μου με συνέπεια και ευθύνη όπως ταίριαζε στο αξίωμα που μου ανατέθηκε και όπως όφειλα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών που με κατέταξαν με την ψήφο τους στην τρίτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου στις εκλογές του 2019.

Άσκησα τα καθήκοντά μου από τη θέση του αντιδημάρχου περιβάλλοντος με συνέπεια και εργαζόμενος σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους δίχως να κατακλύζομαι από αισθήματα αλαζονείας υπεροψίας και έπαρσης έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού μου.

Εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το συλλογικό συμφέρον και για την προκοπή του τόπου μας βρίσκοντας ανταπόκριση από τους περισσότερους συμπολίτες μας καθώς και από τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτως παράταξης.

Προσπάθησα να λειτουργήσει η παράταξη μας συλλογικά και ενωτικά γιατί πίστευα ότι ο συνδυασμός μας είχε όλες τις δυνατότητες να βοηθήσει τους κατοίκους της Ξάνθης στην καθημερινότητά τους να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους και παράλληλα μία νέα προοπτική στην πορεία του τόπου μας.

Όπως αποδεικνύεται διαψεύστηκα αφού η συλλογικότητα και η ενότητα έμειναν μόνο στις προεκλογικές εξαγγελίες.

Οι αρχές μου και η πορεία μου μέχρι σήμερα στο δήμο Ξάνθης δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω πλέον στη θέση του αντιδημάρχου περιβάλλοντος. Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την παραίτησή μου από το αξίωμα του αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το σύνολο των συναδέλφων μου των υπηρεσιών και εργαζομένων του δήμου και περισσότερο προς εκείνους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που καθημερινά δίναμε τον δικό μας αγώνα στους τομείς ευθύνης μας.

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό αυτού του τόπου.

Τέλος ζητώ να απαλλαγώ από όλες τις επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού συμβούλου.

ΞΑΝΘΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Σιαμπάν Μπαντάκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ξάνθης»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου