ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τραπέζι στήριξης Στράτου Κοντού αλλά και χαράς για την παραμονή του ΑΡΗ Αβάτου στην Γ Εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Ευχή όλων....Να εκλεγεί με την πρώτη Κυριακή νέος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός, να ανέβει ο ΑΡΗΣ Αβάτου στην Β' Εθνική!!! Γιατί μια "σπίθα" και μια "αυθεντική" παρέα, δημιουργεί τα μεγάλα όνειρα!

Τραπέζι στήριξης από τη μια φίλων  και στελεχών του νεαρού  υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού - ο ίδιος απουσίαζε μέχρι να κάνει την επίσημη ανακοίνωσή του- οργάνωσε ο δυναμικός Πρόεδρος του ΑΡΗ Αβάτου και υποψήφιος δημοτικός του Σύμβουλος Ηλίας Κοτόπουλος το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να "πανηγυρίσει" και την παραμονή της ομάδας του στη Γ' Εθνική που εκπροσωπεί πλέον και όλη την Ξάνθη σε Εθνική κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του Ορφέα Ξάνθης. 

Στο τραπέζι παραβρέθηκε φίλοι αλλά και υποψήφιοι του συνδυασμού, ενώ σε αυτό υπήρχε αισιοδοξία όχι μόνο για την νίκη, αλλά και για το ότι έρχεται η ώρα ν' αλλάξει ο Δήμος, ν΄αλλάξει η πόλη, με την συνεργασία όμως όλων,σχεδιασμό, δράση και όραμα...

Κι όχι αυτοσχεδιασμούς, παρανομίες και  όλα τα...αποφασίζει ο "ένας" χωρίς να υπάρχει κανείς άλλος!! 

Η αποκλειστική φωτογραφία είναι ανάγλυφη των στελεχών, φίλων και οπαδών του Στράτου Κοντού που ....προηγούνται σε ενθουσιασμό  και μαχητικότητα του ηγέτη και αρχηγού της νέας δημοτικής παράταξης.

Ποια ήταν η ευχή όλων στον Πρόεδρο του ΑΡΗ Αβάτου Ηλία Κοτόπουλο. 

1.Νέος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός με την πρώτη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου 2023 (δημοτικές εκλογές), για να αλλάξει το Δήμο και την πόλη με την συνεργασία όλων. Για να του δώσει και παρών αλλά και μέλλον.

2.Η άνοδος του Άρη Αβάτου στην Β' Εθνική, ως εκπρόσωπος του Ξανθιώτικου Ποδοσφαίρου!!! Και πάμε γι'  άλλα!

Γιατί τα μεγάλα όνειρα, ξεκινάν από μια απλή...σπίθα κι ένα παρεϊστικο τραπέζι ειλικρίνειας και αυθεντικότητας! 

Μια απλή ρετσίνα κι ένα ούζο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου