ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης πάλι με Τσέπελη, και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Τσέπελης απο την απόφαση της Σοφίας, την αγκάλιασε και της είπε, "Είσαι το "γούρι" μου και το ξέρεις..." Κανένα σχόλιο απο την πλευρά Μέτιου..

Την οριστική της απόφαση να κατέβει και πάλι μετά την κατάργηση του ασυμβίβαστου για τους γραμματείς των Δήμων με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Τσέπελη, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου 2023, η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά. Παράλληλα θα αναλάβει επικεφαλής και του προεκλογικού αγώνα του Δημάρχου.

Άλλωστε η Σοφία Ψωμά γνώριζε εκ των προτέρων ότι "δεν έχει καμία τύχη.." κατεβαίνοντας ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ παρά τις "πιέσεις" του Χρήστου Μέτιου.

Οπότε η απόφασή της  να κατέβει εκ νέου για το Δήμο Ξάνθης, ήταν προβλέψιμη.,,,

Βέβαια και τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα για την Σοφία Ψωμά μετά την σίγουρη κάθοδο του Στράτου Κοντού για το Δήμο Ξάνθης στις εκλογές του Οκτώβρη 2023, αφού το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί εκτός δεύτερης Κυριακής το ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου και να μην εκλέξει πάνω από 4-5 δημοτικούς συμβούλους, οπότε και πάλι οι η επανεκλογή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη...αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή. 

Κύκλοι της Σοφίας Ψωμά πάντως έσπευσαν σήμερα να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους οτι μετά τις παραπάνω εξελίξεις, θα αναλάβει πλέον με απόφαση του Τσέπελη η ίδια προσωπικά,ως επικεφαλής και του προεκλογικού του αγώνα ... αφού ο νυν Δήμαρχος συγκινημένος όταν του είπε την απόφασή της, της απάντησε με μια μικρή φράση: "Είσαι το "γούρι" μου και το ξέρεις.."

Απο την πλευρά Μέτιου δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αποχώρηση της Σοφίας Ψωμά από το ψηφοδέλτιό του..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου