ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ «ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Όπως μάλιστα επισημάνθηκε στην εκπομπή, πλην της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης που στο κάτω κάτω της γραφής είναι διορισμένη από τον Υπουργό και στην ουσία λογοδοτεί στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης με έδρα την Θεσσαλονίκη, απορίας άξιον είναι η σοβαρή ευθύνη και εγκληματική σιωπή του λογιστή και αντιπροέδρου του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης Κώστα Τριανταφυλλίδη που σε κάθε προεκλογική περίοδο το «παίζει» πολιτευτής της... ΝΔ. και διεκδικεί δήθεν θέση στο ψηφοδέλτιο.

-Ενώ στην πραγματικότητα, ούτε καν ο Μέτιος το θέλει για υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης, λόγω της απραξίας του και της μικρής εμβέλειάς του...

Κι όμως αυτός ο κύριος, είναι ο... «άλαλος» Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης! Και υπεύθυνος για το σημερινό «χάλι» του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης!

-Σήκω Κώστα Μητσοτάκη να τους δεις… Τι Νοσοκομειάρα θεμελίωσες για τους Ξανθιώτες και πως το «κατάντησαν» σήμερα... Με Κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία Υπουργό Υγείας τον Πλεύρη και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. τον αιώνιο «πολιτευτή» Κώστα Τριανταφυλλίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου