ΚΑΙ οι Σιαμπάν ΜΠΑΝΤΑΚ - Θωμάς ΗΛΙΑΔΗΣ, Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλο, με το ψηφοδέλτιο του Στράτου Κοντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Οι νέοι είναι ωραίοι και μαχητικοί, αλλά κι οι «παλιοί» σαν τον τρομερό Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη, έχουν πάθος ν’ αλλάξουν την πόλη, λύνοντας τάχιστα και τα μικροπροβλήματα!

Οι νέοι είναι ωραίοι και μαχητικοί κι έχουν κι ένα όραμα για την πόλη, να την πάνε μπροστά και ιδίως αν είναι νέοι και επιχειρηματίες που είναι εργασιομανείς σαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ που τα «βρόντηξε»», παραιτήθηκε και αποχώρησε από την παράταξη του Δήμαρχου Τσέπελη όταν διαπίστωσε ότι «δουλειά δεν γίνεται ούτε για την πόλη, ούτε για τα Κιμμέρια» και παράλληλα πάνε κατηγορούμενοι επειδή χωρίς να γνωρίζει ο Δήμαρχος Τσέπελης όπως έμαθε ως συνήθως, άρχισε να «κόβει» δέντρα παρανομώντας.

Αλλά και οι παλιοί σαν τον εργατικό πρώην αντιδήμαρχο καθημερινότητας και τεχνικών υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη που στη διάρκεια της θητείας του κυκλοφορούσε με το κινητό ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να επικοινωνούν οι πολίτες και να λύνει άμεσα τα μικροπροβλήματα...! Με πάθος και αγάπη για τον συμπολίτη, πανταχού παρόν, εντιμότητα και καθαρότητα...

  • Και φυσικά μια ακόμη αποκλειστικότητα. Με απλά και σεμνά λόγια.

Μετά λοιπόν από την αποκάλυψη για την υποψηφιότητα του Προέδρου του Άρη Αβάτου Ηλία Κοτόπουλου, δυο ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατεβαίνουν με τον νεαρό υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό. .

Ο νέος και   επιχειρηματίας  Σιαμπάν Μπαντάκ., γιος του Χουσείν Μπαντάκ από τα Κιμμέρια Ξάνθης, με τον οποίο διαφωνίες μπορεί να είχαμε πολλές επί Αείμνηστου Σαλτούρου, αλλά δεν «μάσησε» τα λόγια του ποτέ και τα έλεγε πάντα έξω απο τα δόντια και ο παλιός και ιδιαίτερα δημοφιλής Θωμάς Ηλιάδης, ο άνθρωπος του πολίτη και της καθημερινότητας!!!

Κατεβαίνουν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του νεαρού Υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού...

Με ένα μοναδικό στόχο. Με τη συνεργασία των δημοτών και όλων αυτών που ενδιαφέρονται πραγματικά να πάει μπροστά πολίτες και  πόλη,  απαλλαγμένοι από το ψέμα, τις παρανομίες, το ψέμα και τις... φωτογραφίες.

  • Και με ένα και μοναδικό σύνθημα.
  • Πάνω απ’ όλα η Ξάνθη, πάνω απ’ όλα οι πολίτες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου