ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιορτή μονοπατιών 2023. Συμμετείχαν, πάνω απο 150 άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Περισσότεροι από 150 άνθρωποι , όλων των ηλικιών, (κάτοικοι της Ξάνθης αλλά και  γειτονικών πόλεων) συμμετείχαν στη φετινή Γιορτή των Μονοπατιών που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Ξάνθης την Κυριακή που πέρασε. Με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν την όμορφη φύση γύρω από την πόλη μας ακολουθώντας μια από τις έξι διαφορετικές διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν.

Με χαρά βλέπουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας οι οποίοι, εκτιμώντας το έργο του συλλόγου μας, πεζοπορούν ή τρέχουν στα ορεινά μονοπάτια γύρω από την πόλη, ενώ οργανώνονται πλέον και αγώνες από άλλους συλλόγους της Ξάνθης στα μονοπάτια αυτά.

Δυστυχώς ανάμεσα στους χρήστες αυτού του Δικτύου υπάρχουν και παραφωνίες καθώς κάποιοι -ευτυχώς λίγοι- δε σέβονται όσους θέλουν να περπατήσουν στα μονοπάτια, μέσα στη φύση, αλλά ούτε και τον κόπο των ανθρώπων που δούλεψαν για να υπάρχουν τα μονοπάτια αυτά, προκαλώντας ρύπανση και καταστροφές στην σήμανση.

Όλους λοιπόν, μέλη, εθελοντές, ή απλά φίλους του ΕΟΣ Ξάνθης, που τόσα χρόνια έχουν εργαστεί σκληρά για αυτό το Δίκτυο μονοπατιών τους ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά.

Επίσης ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης για την υποστήριξη που προσέφερε στην διοργάνωση, καθώς και τα μέλη μας που ανέλαβαν να οδηγήσουν και να συνοδεύσουν τους συμμετέχοντες.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Ξάνθης




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου