Μητσοτάκης απο Ξάνθη: “Οχι στην 2η φορά συμφορά” – Απάντηση στην τοπική ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


«Όχι 2η φορά στη συμφορά, ναι σε ισχυρή εντολή στην προκοπή. Σκοπός μας να γίνουμε Ευρώπη, όλοι και σε όλα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο – Στέγη Πολιτισμού στην Ξάνθη.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στο μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αντιστάθηκε και αντιστέκεται στις «καθημερινές απειλές των γειτόνων μας», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα σύνορά μας καταφέραμε να μείνουν απόρθητα» και να «καθιερωθούν ως τα ανατολικά όρια της Ευρώπης».

«Παρελθόν είναι όσοι δεν έβλεπαν σύνορα στη θάλασσα ή τα κρατούσαν ανοιχτά», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι «ο φράχτης στον Έβρο συνεχίζει να απλώνεται παρά τη λυσσασμένη αντίδραση όσων τον πολεμούν».

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε επίσης μήνυμα προς την τουρκική ηγεσία καλώντας την να αντιληφθεί ότι «η πραγματικότητα δεν αλλάζει, δεν παραχαράζονται η ιστορία και οι συνθήκες, ούτε βάφονται κόκκινες στο χάρτη περιοχές που ήταν, είναι και θα είναι πάντα γαλάζιες».

  • Απάντηση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, πολιτική “βεντέτα” ξεκίνησε ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η τοπική οργάνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης έβγαλε στη δημοσιότητα σύνθημα που ανέφερε ότι “η νοθεία είναι στο αίμα τους”, με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του κυβερνώντος κόμματος, κ. Μαρινάκη Παύλο, να απαντά σε οξύ τόνο:

Το αδιάβλητο των εκλογών αποτελεί κεκτημένο της Μεταπολίτευσης που κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί. Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το κατάπτυστο σύνθημα «η νοθεία είναι στο αίμα τους» μαρτυρά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν σέβεται ούτε καν τις θεμελιώδεις κατακτήσεις της Δημοκρατίας μας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διακινήσουν κάθε είδους θεωρία συνωμοσίας προκειμένου να μην παραδεχτούν την αλήθεια: ότι οι πολίτες τους γυρνούν την πλάτη. Υπονομεύοντας ευθέως τη δημοκρατική ομαλότητα αναζητούν απεγνωσμένα αφήγημα για την «κυβέρνηση των ηττημένων» που επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν θα καταφέρουν τίποτα ούτε με υστερίες, ούτε με τη διακίνηση ψεκασμένων σεναρίων. Οι πολίτες έχουν επιλέξει η χώρα να συνεχίσει σταθερά και τολμηρά μπροστά. Και την 21η Μαΐου θα δώσουν στους θιασώτες της αριστερόστροφης QANON την απάντηση που τους αξίζει.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου