10 τροφές για να χάσετε τα κιλά του Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το Πάσχα τελείωσε και επιστρέφουμε ξανά στην καθημερινότητα. Αυτά όμως που “μένουν” μαζί μας είναι τα κιλά του Πάσχα από τα οποία θέλουμε να απαλλαγούμε.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 10 τροφές οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να χάσουμε εύκολα τα περιττά κιλά και να αποκτήσουμε και πάλι το καλλίγραμμο σώμα που είχαμε πριν τις γιορτές.

Ας δούμε ποιες τροφές θα βοηθήσουν στην απώλεια λίπους:

1. Μήλα

Τα μήλα είναι το ιδανικό φρούτο για δίαιτα. Χορταίνουν, έχουν λίγες θερμίδες, είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά και είναι γεμάτα σε φυτικές ίνες. Τα μήλα μειώνουν την όρεξη για θερμιδογόνα λιπαρά τρόφιμα.

2. Αυγά

Είναι από τα καλύτερα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε αν θέλετε να χάσετε βάρος. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη και μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πλήρης με ένα πολύ χαμηλό ποσό θερμίδων.

3. Cottage Cheese

Tο τυρί cottage που περιέχει μόνο πρωτεΐνη με πολύ λίγους υδατάνθρακες και λίπος.

4. Λάχανο

5. Αβοκάντο

Το «καλό» λίπος στο αβοκάντο βοηθά στην καύση του λίπους καθώς ενισχύει τον μεταβολισμό. Αν ανήκετε σε αυτούς που προσπαθούν να περιορίσουν την πρωτεΐνη ζωικής προελεύσεως από τη διατροφή τους, το αβοκάντο αποτελεί ένα μεγάλο διατροφικό σύμμαχο.

6. Μούρα

Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, είναι χρήσιμο να εντάξετε τα μούρα στη διατροφή σας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι η πληθώρα των αντιοξειδωτικών που εμπεριέχονται σε αυτά τα μικρά φρούτα.

7. Φασόλια

Μερικά φασόλια και όσπρια μπορεί να είναι ευεργετικά για την απώλεια βάρους. Αυτό περιλαμβάνει φακές, μαύρα φασόλια, φασόλια και διάφορα άλλα.

8. Γιαούρτι

Το γιαούρτι προκαλεί κορεσμό, είναι χαμηλό σε λιπαρά και είναι ιδανικό για ένα σνακ.

9. Εσπεριδοειδή φρούτα

10. Σπαράγγια

Τα σπαράγγια είναι γεμάτα νερό και έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν τρομερά τον μεταβολισμό, ενώ ταυτόχρονα τον ενυδατώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου