Αν θέλεις να κερδίσεις την προσοχή της… Tips και Tricks

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πιστεύεις ότι τελευταία η επικοινωνία στη σχέση έχει χαθεί; Μιλάς και ο άλλος σημασία δεν σου δίνει; Θέλεις να ζητήσεις κάτι αλλά ξέρεις από πριν ότι η όποια προσπάθεια καταλήγει σε τσακωμό; Πώς μπορείς να κερδίσεις την προσοχή του/της;

Φρόντισε να πεις όσα θέλεις, όταν ο άλλος δεν ασχολείται με κάτι σοβαρό ή δοκιμάζοντας να μειώσεις τους περισπασμούς, όπως π.χ. την τηλεόραση.

Προετοίμασε το έδαφος ώστε να τον προσεγγίσεις ήπια και να του δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις να μιλήσετε για κάτι σημαντικό. Στη φάση αυτή είναι επίσης σημαντικό να ξέρεις πότε θα σιωπήσεις, γιατί σκοπός είναι να μην μετατρέψεις την κουβέντα σε παραλήρημα.

Χρησιμοποίησε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να ανοίξεις την κουβέντα που θέλεις. Και άφησε τον άλλον να απαντήσει χωρίς διακοπές.

Φρόντισε να έχεις θετική στάση και να αποφύγεις να μιλάς με επιθετικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις μια αμυντική στάση από τον συνομιλητή σου.

Δώσε προσοχή στη γλώσσα σώματος. Μια ανοιχτή στάση του σώματος αλλά και η οπτική επαφή θα βοηθήσει τον άλλον να νιώσει άνετα και θα του δείξει πως είσαι ανοιχτός/ή σε όσα σου πει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου