Προμοίρας: “Την πρωταπριλιά θα ταράξουμε τα νερά της λίμνης”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στον “Αγώνα & 
thrakitoday.com” μίλησε ο Αργύρης Προμοίρας της κίνησης εθελοντών κατοίκων του Πόρτο Λάγος “Στηρίζω”:
“Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και των μικροπωλητών του Πόρτο Λάγος στο κάλεσμα της ομάδας εθελοντών “Στηρίζω” για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 9χρονου Μαχίρ που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.Συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο ποσό.

Από τους εθελοντές φτιάχνονται με πολύ μεράκι και αγάπη οι χειροποίητες λαμπάδες και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση της ενορίας του Πόρτο Λάγος και σε ευάλωτες οικογένειες του Νομού Ξάνθης. Περίπου 20 οικογένειες.

Την πρωταπριλιά (Σάββατο) θα ταράξουμε τα νερά της λίμνης. Μιας λίμνης που μπορεί να γίνει τουριστικός πόλος έλξης και ν’ αναπτύξει όλο το Νομό και όχι μόνο τις παραλιακές περιοχές.

Σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Κεσσάνης θα γίνει ένας καθαρισμός στην παραλίμνια περιοχή στο μοναστηράκι της Αγίας Παρασκευής. Σε συνεργασία με τη “riverland” καλούμε τον κόσμο να κάνουμε κανόε – καγιάκ στη λίμνη Βιστωνίδα και να παρατηρήσουν τα πουλιά και τους πύργους απέναντι στην Αναστασιούπολη.

Θέλουμε ν’ αναδείξουμε αυτό το φυσικό πλούτο.

Εχουν τοποθετηθεί ταμπέλες για το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Είναι πίσω από τη Νέα Κεσσάνη στον παραλίμνιο χώρο. Θα υπάρξει και ηλεκτρονικός χάρτης για την εύκολη προσέλευση στην περιοχή”

Ακούστε στο αρχείο εκπομπών (6/3) την πρωινη ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm (8-10)

Aπό το χρόνο 1.34.00 ο Αργύρης Προμοίρας για τις δράσεις της ομάδας “Στηρίζω”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου