Προσοχή: Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομα του Αντιδημάρχου Μανώλη Φανουράκη και εξαπατούν επαγγελματίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εντοπίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά  περιστατικά εξαπάτησης, από επιτήδειους, σε βάρος επιχειρηματιών και ανυποψίαστων πολιτών.

Κακόβουλοι χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, προκειμένου να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες.

Με την παραπλανητική χρήση του ονόματος του αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη  , οι απατεώνες προσπαθούν να ξεγελάσουν επιχειρηματίες και πολίτες και να αποσπάσουν διάφορα ποσά. Ήδη ένας συμπολίτης μας  έπεσε στη παγίδα τους και του απέσπασαν το ποσό των 50.000€.  

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους και σε κάθε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν για επιβεβαίωση της αλήθειας.

  • Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά

Η  υπόθεση έχει ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ανέφερε τα ακόλουθα:


Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σε όλους τους συνδημότες μου, σχετικά με τις διαδικασίες συναλλαγών με τον Δήμο Ξάνθης.

Αυτές ακολουθούν μια συγκεκριμένη σειρά και μεθοδολογία και σε καμία περίπτωση αυτή δεν περνά από το ονοματεπώνυμο του αρμόδιου αντιδημάρχου και μάλιστα δια τηλέφωνου!

Δυστυχώς οι επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν επιχειρηματία συμπολίτη μας και του αφαίρεσαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου ένα σημαντικό ποσό.

Παρακαλώ τους συνδημότες μου, σε ανάλογες περιπτώσεις να απευθύνονται άμεσα στην αστυνομία ή στις δημοτικές υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να δώσουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που απαιτούνται.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου