Οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι σήκωσαν ευχαριστήριο πανό στα ελληνικά για τους διασώστες της ΕΜΑΚ σε αγώνα πόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο για τα προημιτελικά του Challenger Cup, ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τουρκία.
Στον εν λόγω αγώνα που ήταν ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, σηκώθηκε στην κερκίδα ένα πανό από τους Τούρκους φιλάθλους το οποίο ευχαριστούσε τους Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ αλλά και κατ' επέκταση τα υπόλοιπα σωστικά συνεργεία που βοήθησαν στη γείτονα χώρα για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων από τα ερείπια μετά τους δύο φονικούς σεισμούς.

«Ευχαριστώ πολύ φίλοι», έγραφε το πανό στα ελληνικά και στα αγγλικά, έχοντας στη μέση μια φωτογραφία ενός διασώστη με το κράνος της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδί που έχει σώσει.
  • Η ανάρτηση του Απόλλωνα Σμύρνης στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά…
«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.

Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!
  • Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!
Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου