Οι πόλεις με τους πιο ερωτικούς κατοίκους… Κουλτούρα, διασκέδαση και ερωτισμός στο έπακρο

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πόσο… σέξι είναι μια πόλη; Ή με άλλα λόγια οι κάτοικοί της που διαμορφώνουν εν πολλοίς τον χαρακτήρα της πόσο ανοιχτοί είναι σε πειραματισμούς στο sεx, πόσο απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή ή πόσο πopνό «καταναλώνουν»;

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα επεδίωξε να δώσει μια έρευνα από την εταιρεία Lazeeva, που δημιουργεί από virtual reality εφαρμογές και βίντεο με περιεχόμενο αυστηρά κατάλληλο μόνο για ενήλικες έως Interactive εφαρμογές για sεx Toys και dating εφαρμογές.

Η έρευνα διερεύνησε 10 παράγοντες, όπως η λίμπιντο των κατοίκων, το πόσο ικανοποιημένοι από το sεx είναι, ποια είναι η στάση τους απέναντι σε σεξουαλικούς πειραματισμούς, στο πopνό, στην αντισύλληψη, στην LGBTQI κοινότητα, στην ισότητα των φύλων φτιάχνοντας τελικά μια λίστα με 100 πόλεις, ενώ αρχικά συλλέχθηκαν στοιχεία από δείγμα 450.000 ατόμων, ηλικίας 18 έως 70 ετών που ζουν σε 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Πρώτο στη λίστα με τις πιο σεξουαλικές πόλεις είναι το Παρίσι (με σκορ 86,5), ενώ το ακολουθεί το Ρίο ντε Τζανέιρο (86,15) και το Λονδίνο (84). Η πόλη του φωτός έρχεται πρώτη όσον αφορά τη swinger κουλτούρα και τη διασκέδαση που περιλαμβάνει sεx, ενώ το Ρίο ντε Τζανέιρο σκοράρει πρώτο στον πειραματισμό και στο πόσο ενεργοί σεξουαλικά είναι οι κάτοικοι. Το Λονδίνο από την άλλη είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο όσον αφορά στην αποδοχή στην LGBTQI κοινότητα.

Η Αθήνα έρχεται σε αρκετά χαμηλή θέση, στην 88η της λίστας, με συνολικό σκορ 31,7 και πολύ χαμηλή βαθμολογία στην αποδοχή της LGBTQI κοινότητας και στην ισότητα των φύλων, αλλά και στον πειραματισμό γύρω από το sεx.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου