Νέα υπόθεση ψευτογιατρού: Κατηγορείται για ματζούνια σε 36χρονη καρκινοπαθή!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σοκάρει η καταγγελία γονέων για τον θάνατο της 36χρονης κόρης τους από καρκίνο, η οποία κηδεύτηκε σήμερα (24/2) το μεσημέρι, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά μια νέα υπόθεση ψευτογιατρού, καθώς η ογκολόγος διέκοψε τη χημειοθεραπεία στην κοπέλα και αντ’ αυτού της χορηγούσε δικά της σκευάσματα.

«Έδινε στο παιδί μου ματζούνια μέχρι που έκανε 70 μεταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Σημειώνεται πως η γιατρός επέμενε ότι η 36χρονη δεν έχει καρκίνο, παρά το ότι οι εξετάσεις έδειχναν το ακριβώς αντίθετο

  • Παγώνη: «Δεν ακολουθούσε τα πρωτόκολλα»

Από τη συγκεκριμένη ογκολόγο αφαιρέθηκε, με απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, να επισημαίνει ότι η γιατρός παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του ΙΣΑ για άλλες υποθέσεις και της επιβλήθηκαν ποινές, καθώς δεν ακολουθούσε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, βασισμένα σε επιστημονικά δεδομένα.

Η ίδια ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τη δράση της ογκολόγου μετά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, καθώς και αν διατηρούσε κάποιον χώρο που τον διαφήμιζε ως ιατρείο.

«Η ιατρική είναι συγκεκριμένη, με πρωτόκολλα», υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, τονίζοντας ότι οι γιατροί δεν έχουν προσωπική άποψη, παρά μόνο εφαρμόζουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα θεραπείας των ασθενών.

  • «Να πάτε στον Εισαγγελέα», λέει η ογκολόγος

Η ίδια η ογκολόγος απάντησε ότι δεν πραγματοποιεί χημειοθεραπείες, ισχυρίστηκε ότι κάνει σωστά τη δουλειά της, ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται στη διάθεση του εισαγγελέα, αν την καλέσει για το οτιδήποτε.

«Εγώ είναι γνωστό πως δεν κάνω χημειοθεραπείες, ο κάθε γιατρός κάνει αυτό που θέλει, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, άρα όποιος έρχεται σε μένα έρχεται για να μην κάνει χημειοθεραπείες. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε, άμα δεν είστε γιατρός τώρα τι να το συζητάω μαζί σας; Εγώ κάνω τη δουλειά μου και σωστά και δεν έχω κάνει σε κανέναν κακό. 

Δεν είστε αρμόδια, να μη με ρωτήσετε τίποτα. 

Δεν με ενδιαφέρει, να πάτε στον Εισαγγελέα», είπε συγκεκριμένα η ογκολόγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου