Στύση: Αυτές είναι οι τροφές που την ανεβάζουν και τη… ρίχνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η διατροφή στη ζωή πολλών ανδρών είναι… πονεμένη ιστορία, για διάφορους λόγους. Η καλή ζωή, το καλό (και σωστό) φαγητό έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους στη σεξουαλική ζωή του ανδρικού φύλου, άρα το θέμα της τροφής πρέπει να έχει πρωτεύοντα ρόλο. Ειδικά, όταν πρόκειται για τη… στύση!

Οι ερευνητές νέας μελέτης εξέτασαν τον σύνδεσμο μεταξύ διατροφής και διάρκειας στη στύση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν κόκκινο κρέας -σε μεγάλες ποσότηες- έχουν στύσεις μεν, μικρότερης διάρκειας δε.

  • Τα αποτελέσματα των δαχτυλιδιών στο πέος

Σύμφωνα με το ygeiamou, κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τρεις φοιτητές που αθλούνταν τακτικά να φορέσουν δαχτυλίδι πέους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για δύο βράδια, προκειμένου να καταγράψουν τις στύσεις τους.

Το πρώτο βράδυ, οι συμμετέχοντες έφαγαν ένα μπουρίτο με κρέας (μεξικάνικο φαγητό), ενώ το δεύτερο έφαγαν ένα παρόμοιο γεύμα αλλά με χορτοφαγικό περιεχόμενο.

Η ανάλυση των δεδομένων που λήφθηκαν από τα δαχτυλίδια πέους αποκάλυψε ότι η στύση των ανδρών διήρκησε περισσότερο το δεύτερο βράδυ, όταν δηλαδή έφαγαν το χορτοφαγικό μπουρίτο.

Οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν -στην εν λόγω μελέτη- να υποδείξουν κάποιο πιθανό λόγο, που να εξηγεί την ύπαρξη αυτού του συνδέσμου με αποτέλεσμα εκείνος, να παραμένει ασαφής.

Επιπλέον, το δείγμα των τριών ατόμων που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν -προφανώς- μικρό, γι’αυτό και οι ερευνητές θεωρούν ότι χρειάζονται εκτενέστες μελέτες με περισσότερο αντιπροοσωπευτικό δείγμα.

Βέβαια, το γενικό πλαίσιο, που λέει πως πολλές (αν όχι οι περισσότερες) έρευνες συσχετίζουν τη διατροφή με την ικανότητα και τη διάρκεια της στύσης, δεν αλλάζει.

Γι’ αυτό και υπάρχει ανησυχία σε μερίδα ανδρών, η οποία βλέπει τις επιδόσεις να μειώνονται, χωρίς όμως να χάνεται και η ελπίδα, που είναι η αλλαγή στη διατροφή.























Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου