Βασιλόπιτα ΕΒΕ Ξάνθης: Τα φλουριά κέρδισαν Τοψίδης και Σοφία Ψωμά! "Πηγαδάκια" με φόντο τις ... εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

   Μάτια ερμητικά. ... ανοιχτά! (Η φωτογραφία του 2023)

 
Χρήστο Μέτιο .... ξεκίνα τις διαγραφές!  Δες πως κοιτάζει την Θεά...


Κι αν δεν κατέβει ο Στράτος...εγώ είμαι "διαθέσιμος" Στέλιο για το Δήμο. Έχουμε δυνατές ρεζέρβες


Η απίστευτη μοναξιά του Στέλιου Αρσενίου χωρίς τον...Σπανίδη δίπλα του.


Μετά την Χαριτωνίδου δηλαδή....έρχεται η σειρά μας!!!!


Ο Μπούτος είναι με ... όλους! Αρκεί να έχει ένα αξίωμα για τα γεύματα...


Χαιρετισμούς στον "εκλογολόγο " Κυριάκο Παπαδόπουλο ....τον περιμένουμε...


Και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης στην πίτα του ΕΒΕ.


Άλλο ο ντόμπρος Σπύρος Γαλανόπουλος, άλλο οι...Γαλανόπουλοι της Γροιλανδίας.
 

Και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αλέξης  Νταμπουρατζής στην βασιλόπιτα


Ξεκίνησα τον προεκλογικό μου αγώνα..... Δεν φαίνεται;

 

Μην αγχώνεσαι Ειρήνη....Κι εμένα...Τσέπελη του....ΣΥΡΙΖΑ με λένε!


Η ....εκδίκηση της ξανθιάς; Όχι....η εκδίκηση του Τσέπελη στις ...ξανθιές!


Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με την σύζυγό του.


Παρουσία πολύ κόσμου, του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα, του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Μιχάλη Αμοιρίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζείμπέκ, των δημάρχων Ξάνθης (Μανώλης Τσέπελης), Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου), Αβδήρων (Γιώργος Τσιτιρίδη), εκπροσώπων των παρατάξεων της δημοτικής αντιπολίτευσης (Σάββας Μελισσόπουλος, Γιώργος Χατζηθεοδώρου), της νέας Αντιδημάρχου Τουρισμού Ειρήνης Χαριτωνίδου που κάθονταν ανάμεσα στον Δήμαρχο Τσέπελη και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Γιαννακίδη, του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλου, της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρης Τσιακίρογλου του αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη, του αντιδήμαρχου Σταυρούπολης Τόλη Ελευθεριάδη, του πρώην αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, μελών του ΕΒΕ Ξάνθης κλπ κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου η βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης από τον Πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη.

Τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα δυο φλουριά ήταν ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που το....πανηγύρισαν δεόντως!

Στις ομιλίες τους τόσο ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, όσο και ο Χριστόδουλος Τοψίδης των Επιμελητηρίων ΑΜΘ αναφέρθηκαν στα αιτήματα των επιχειρηματιών δίνοντας προτεραιότητα στις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, ενώ επανέλαβαν τα αιτήματά τους για τις 120 δόσεις, την επιδότηση εργασίας και την στήριξη της περιοχής με κίνητρα. Στην ανάγκη να στηριχθεί η Τουριστική Ανάπτυξη και στο Νομό Ξάνθης αλλά και να μπει επιτέλους το Τουριστικό Τραινάκι Σταυρούπολης-Δράμας αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Γιάννης Ιερόπουλος,.

Επίθεση στην Κυβέρνηση γιατί δεν στηρίζει τους επιχειρηματίες της Θράκης και τον επαγγελματικό κόσμο, εξαπέλυσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ.Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ με τον Γ. Χατζηθεοδώρου στην εκδήλωση του ΕΒΕ

Φσικά τα πηγαδάκια ήταν πάρα πολλά με αντικείμενο της Εθνικές εκλογές αλλά και τις Περιφερειακές και Δημοτικές ενώ αίσθηση προκάλεσε η άνεση της Σοφίας Ψωμά που κατεβαίνει ναι μεν με το ψηφοδέλτιο Μέτιου, ωστόσο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και για τον Χριστόδουλο Τοψίδη ενώ...άφησε στα "έδρανα" τον Δήμαρχο Τσέπελη να απολαμβάνει τις νέες μεταγραφές του...


Πρώτο το μενού στο τραπέζι και μετά...βλέπουμε και τα υπόλοιπα.


Αφού στηρίζει Τσέπελη και Χαριτωνίδου ο Στάθης, γιατί να μη στηρίξει και....Γ. Τσιτιρίδη;


Με στηρίζει στις εκλογές και ο Κώστας Ζαγναφέρης...!


Έτοιμη για υποψήφια...βουλευτής με τον Κυριάκο
Είμαστε "4"...έλα κι εσύ να γίνουμε....τεσεράμιση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου