Ένας Ξανθιώτης στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σίγουρα αποτελεί τιμή για την περιοχή μας, το να βρίσκεται ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν, ένας Ξανθιώτης και μάλιστα αυτοδημιούργητος. Πρόκειται για τον Χουσεΐν Σελήμ Κεχαγιά με καταγωγή από την ορεινή Ξάνθη, ο οποίος αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και είναι αυτοδημιούργητος.

Ένας άνθρωπος που έφυγε στο εξωτερικό και ξεκίνησε να εργάζεται στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα, κατακτώντας κάθε χρονιά τους στόχους που έθετε.

Όπως προαναφέραμε ο κύριος Κεχαγιά, ήταν ο μοναδικός Ξανθιώτης στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, δίνοντας το στίγμα πως αν υπάρχει θέληση, μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου στις ξένες αγορές και να αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα.

Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε και δημοσιεύουμε, θα δείτε πως εκεί παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος είχε και συνάντηση με τον Ξανθιώτη επιχειρηματία, όπως και η Βούλα Πατουλίδου, ανταλλάσσοντας απόψεις σε θέματα που αφορούν το επιχειρείν τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Γερμανία, μιας και υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά εκεί, ενώ πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί, που εξάγουν τα Ελληνικά προϊόντα στην Γερμανική Αγορά.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου