ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μία νέα αιμοδοτική χρονιά ξεκινάει και για το σύλλογο της Αγάπης. Μετά και τις επιτυχίες του προηγούμενου έτους ξεκινάμε δυναμικά αυτήν την Κυριακή.

Σας καλούμε λοιπόν στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους 2023 και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 10:00 πμ έως και τις 14:00 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Πηγαδίων του Δήμου Αβδήρων.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Απευθυνόμαστε στο να αιμοδοτήσουν τόσο στους κατοίκους και τους εθελοντές των Πηγαδίων όσο και σε αυτούς που κατοικούν στους κοντινούς οικισμούς όπως της Λευκόπετρας, των Βαφέικων, του Νέου και του Παλιού Ζυγού.

Τέλος απευθυνόμαστε και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη θέλει να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες

Τονίζουμε επίσης κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές του Νομού μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

  • Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου