Περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Έβρο και Ροδόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Περιοδεία σε Ροδόπη και Έβρο θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα περιλαμβάνει συναντήσεις εταιρείες και τοπικούς φορείς.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, το πρωί, έχει προγραμματιστεί η Τελετή Έναρξης της Επένδυσης «Μονάδα Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης», από τη σύμπραξη των 3 Ελληνικών Ομίλων Ενέργειας: ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, COPELOUZOS GROUP, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Ο πρωθυπουργός θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Κομοτηνή το μεσημέρι της Παρασκευής. Θα επισκεφθεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ενώ θα κάνει και περίπατο στην αγορά της πόλης όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με πολίτες.

Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με βουλευτές σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και θα ακολουθήσει η ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού θα συνεχιστεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη. Το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στον Έβρο και στις 11 θα παραστεί μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα , στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου σε όλα τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Σημειώνεται πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνοδεύουν η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς κι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών.























Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου