Πόσο θεμιτό και σωστό είναι το να παρεμβαίνει ένας πολιτικός στο έργο της Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μου το μετέφεραν και αναγκάζομαι να ασχοληθώ με το θέμα, αλλά με κάθε επιφύλαξη, μιας και δεν συνέβη μπροστά μου, αλλά και οι άνθρωποι οι οποίοι με ενημέρωσαν, δεν είναι τυχαία πρόσωπα, αλλά έχουν αξιοπιστία.

Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν και η Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης είναι γεμάτη από κόσμο, αλλά και από τους γνωστούς πλανόδιους μικροπωλητές. Σε κάποια στιγμή εμφανίζονται αστυνομικοί και επιχειρούν να κάνουν έλεγχο στους μικροπωλητές, για το αν έχουν τα απαραίτητα και εκ του νόμου απαιτούμενα έγγραφα και ενώ όλα εξελίσσονται ομαλά, εμφανίζεται από κάπου πολιτικός της περιοχής και δεν να είναι ο ανώτερος των αστυνομικών, επεμβαίνει στο έργο τους, λέγοντάς τους να αφήσουν τους μικροπωλητές.

Δεν λέω πως τέτοιες ημέρες, ίσως να είναι και ανθρώπινο να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να προσπαθείς για μια μεγαλύτερη ελαστικότητα σε οποιαδήποτε μέτρα, όμως πόσο θεμιτό, σωστό και αποδεκτό μπορεί να είναι το να παρεμβαίνει κάποιος στο έργο της Αστυνομίας και πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει στα μάτια των Αστυνομικών που είναι σε συγκεκριμένη υπηρεσία;;;

Δεν αναφέρομαι σε άτομα και πρόσωπα, γιατί θεωρώ πως ο αποδέκτης θα πάρει το μήνυμα και θα συμμαζευτεί και δεν θα το επιχειρήσει ξανά.

Είναι καιρός να αντιληφθούμε όλοι μας και δεν εννοώ μόνο τους πολίτες, αλλά και όλους όσους εκπροσωπούν την εξουσία στην περιοχή, πως αν θέλουμε να λύνει η αστυνομία τα θέματα, θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα και χωρίς παρεμβάσεις…



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου