Τα 4 συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ορίζουν την επιθυμητή Γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άντρες σε μια γυναίκα; Η εμφάνιση σίγουρα είναι το νούμερο ένα, αλλά υπάρχουν ακόμη 4 χαρακτηριστικά που αναζητούν.

Ποια είναι αυτά;

1. Θέλει μια γυναίκα… παιχνιδιάρα

  Όχι ότι δεν θέλει σοβαρή, αλλά λατρεύει να βλέπει τη γυναίκα να έχει ενδιαφέροντα, δραστηριότητες και όρεξη για παιχνίδια. Το ιδανικό ζευγάρι θέλει να ξεκινήσει μαζί ένα χόμπι, να βγαίνει έξω και να μοιράζεται πολλές στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.

2. Τη θέλει ανεξάρτητη

  Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει την τέλεια δουλειά ή χρήματα. Απλά δεν θέλει να νιώθει ότι εξαρτάται από αυτόν (ή από την οικογένειά σου) συναισθηματικά.

3. Πρέπει να είναι συναισθηματικά ώριμη

Ένας άντρας ερωτεύεται αμέσως μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, αγαπάει τον εαυτό της και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά της. Αντίθετα, απομακρύνεται εύκολα από μια γυναίκα που δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις και δεν έχει τον έλεγχο της ζωής της.

4. Θέλει «χημεία»

Κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να κάνει-και να παραμείνει σε- σχέση με μια γυναίκα με την οποία δεν έχει «χημεία». Το πάθος είναι σημαντικό, όπως και η ικανότητά σου να το διατηρήσεις ζωντανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου