Χρόνια πολλά με κουράγιο και ευτυχισμένο το 2023. Είχαμε έναν, έχουμε πλέον δυο. Επί 20 λεπτά εύχονταν ο ένας τον άλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Επί 20 λεπτά επί Σκηνής Τσέπελης και Κώστας Κουρτίδης με τις συζύγους τους, έδιναν ευχές ο....ένας στον άλλον και στον κόσμο!!! Επί 20 λεπτά!!! Απίστευτες καταστάσεις του νέου πολιτικού "δίδυμου"!

 

Χρόνια πολλά και μια πιο αισιόδοξη και καλύτερη χρονιά 2023. Η Ξάνθη υποδέχτηκε τον νέο χρόνο με πυροτεχνήματα βεγγαλικά και ορχήστρα ενώ τελικά επί Σκηνής εμφανίστηκαν μετά τον ντόρο που προηγήθηκε μαζί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης με τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και τις συζύγους τους για λίγη προβολή και φωτογράφιση.

Δίνοντας για 20 λεπτά επί σκηνής ευχές ο ένας στον ...άλλον για να τους βλέπουν οι από κάτω και ευχές και στον κόσμο. Απίστευτα δηλαδή πράγματα από το νέο ...πολιτικό "δίδυμο". Επί 20 λεπτά περίπου επί Σκηνής εύχονταν ο ένας τον άλλον!!!

Καμία σχέση δηλαδή με παλιά που έβγαινε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης για λίγο και μετρούσε μαζί με τον κόσμο και τους καλλιτέχνες αντίστροφα το χρόνο και έφευγε να πάει στη Στρατιωτική Λέσχη. Σεμνά, λιτά και ταπεινά!

Ζούμε απίστευτες νέες καταστάσεις...Όπου άλλα λέει ο ένας για τον άλλον από μπροστά κι άλλα απο πίσω! Είχαμε έναν, τώρα έχουμε ... δυο.

Χρόνια πολλά καλή νέα χρονιά. Θα το "αντέξουμε" και αυτό μέχρι τον Οκτώβρη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου