Δημήτρης Πέτροβιτς: Tο παλιό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετατρέπεται σε πολυχώρο στέγασης υπηρεσιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

  


Αυτοψία στις εργασίες που υλοποιούνται στον χώρο του παλιού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, επί της οδού Δήμητρας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικά και αισθητικά, πολυχώρου στέγασης υπηρεσιών πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.
«Στόχος μας είναι ο εξωραϊσμός και το νοικοκύρεμα ενός χώρου που επί 20 χρόνια ήταν εγκαταλειμμένος, υπέστη φθορές και βανδαλισμούς, προκειμένου αυτός να γίνει λειτουργικός, επισκέψιμος και κατάλληλος κόμβος συγκέντρωσης υπηρεσιών της Περιφέρειας και του δημοσίου», δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς.

Οι εργασίες που ήδη υλοποιούνται αφορούν «στο κλάδεμα δέντρων εντός του οικοπέδου των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου, την απομάκρυνση τυχών επικίνδυνων για πτώση κλαδιών και δέντρων, την ενίσχυση της υπάρχουσας περίφραξης έως ότου αποκατασταθεί με νέα, την καθαίρεση ετοιμόρροπου φυλακίου εισόδου και αντικατάστασή του με νέα προκατασκευασμένα γραφεία (isobox), την εγκατάσταση αναδόχου περιφρούρησης σε 24ωρη βάση και τον έλεγχο εισόδου στο χώρο».
  • Μπράβο στον Δημήτρη Πέτροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου