Δείπνο «καλωσορίσματος» στον νέο Τούρκο Πρόξενο παρέθεσε η Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας-Ποιοί ήτανε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν κάλεσε και τον νέο Τούρκο Πρόξενο στη Κομοτηνή!
Δείπνο προς τιμή του Αϊκούτ Ουνάλ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, παρέθεσε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας.

Σε αυτό παραβρέθηκαν από τη Ξάνθη τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζεϊμπέκ που ωστόσο ζήτησε κατά την επίσκεψή τους στον Άδωνη Γεωργιάδη με τον Δήμαρχο Τσέπελη στήριξη στα Πομακοχώρια.

Στο δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο στο χωριό Θάμνα Ροδόπης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Μουσταφά Τράμπα αντίστοιχα, οι Βουλευτές Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Μπουρχάν Μπαράν, η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αρριανών και Ιάσμου, Ερδέμ Χουσεΐν και Ιμάμ Τζανέρ αντίστοχα.

Ο ψευδομουφτής Κομοτηνής και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας, Ιμπράημ Σερήφ, ευχήθηκε στον νέο Πρόξενο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με τον τελευταίο να τους ευχαριστεί για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου