Ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμ. Τσέπελης έχοντας στο πλευρό του μικρά παιδιά φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Σταυρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σήμερα το απόγευμα στη μαγευτική Σταυρούπολη , ο Δήμαρχος Ξάνθης με βοηθούς μικρά παιδιά και παρουσία κόσμου, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Σταυρούπολης. Αν και ο καιρός ήταν άστατος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, το απόγευμα το πνεύμα των Χριστουγέννων βοήθησε έτσι ώστε να γίνει ξάστερος ο ουρανός και η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί απο το Κέντρο Πολιτισμού δεν αναβλήθηκε.
Τη φωταγώγηση του δέντρου πλαισίωσε η φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης με Χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής, διέθεσε δωρεάν στους παρευρισκόμενους λουκουμάδες , ζεστό κρασί και φλαμούρι, τη στιγμή που ο Μανώλης Τσέπελης έγινε ένα με τα παιδιά του χωριού και τους μοίραζε σκουφάκια του Αϊ Βασίλη ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα ενώ στο πλάι του είχε τον Αϊ Βασίλη ο οποίος και αυτός έδινε καραμέλες στα παιδιά. 

Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Εμ. Φανουράκης και Απ. Ελευθεριάδης καθώς και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Η. Ασκαρίδης. Την εκδήλωση έκλεισε ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα, που έκαναν στην κυριολεξία τη νύχτα μέρα αλλά και όσους παραβρέθηκαν εκεί, να δηλώνουν ευχαριστημένοι από το θέαμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου