Μ. Αμοιρίδης πρόεδρος φορέα προώθησης, διαχείρισης τουριστικού προορισμού ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η Aegean Airlines από τον Φεβρουάριο θα προσθέσει δύο επιπλέον πτήσεις από και προς Αθήνα στο αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδορς της Χρυσούπολης.

Η ομάδα που όρισε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για την εφαρμογή της τουριστικής πολιτικής της περιφέρειας συντονισμένα εργάζεται. Το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος που εξυπηρετεί τέσσερις περιφερειακές ενότητες (Καβάλας-Θάσου-Ξάνθης-Δράμας), τα τελευταία χρόνια έχει μειωμένη κινητικότητα εσωτερικών πτήσεων. Οι λόγοι πολλοί. Πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ήταν αυτό να διορθωθεί. Αυτό το ακούσαμε και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.

Στα πλαίσια των επαφών μου, με την ιδιότητα του πρόεδρου του φορέα για την προώθηση και διαχείριση του τουριστικού προορισμού ΑΜΘ και σε συνεχή συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Χρήστος Μέτιος, μεταξύ άλλων, ήρθαμε σε επαφή και εξηγήσαμε με επιχειρήματα στις αεροπορικές εταιρείες, γιατί πρέπει να ενισχυθούν οι πτήσεις και πως αυτό θα αποδώσει αμοιβαίο όφελος. 

Η Aegean Airlines με πληροφόρησε σήμερα για μία ευχάριστη απόφαση που πήρε, ύστερα από τις συζητήσεις μας. Από τον Φεβρουάριο θα προσθέσει δύο επιπλέον πτήσεις από και προς Αθήνα. Έτσι από 7 την εβδομάδα οι πτήσεις θα γίνουν 9, με δύο πτήσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχει κοινό και βελτιώνονται τα μεγέθη, θα εξεταστεί η περαιτέρω ενίσχυση πτήσεων για το εαρινό-θερινό προγραμματισμό τους. 

Είναι μία σημαντικά θετική εξέλιξη και μας ικανοποιεί ότι παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η Aegean τροποποίησε και ενίσχυσε το πρόγραμμα της για το Μέγας Αλέξανδρος και είναι πιθανό να το ενισχύσει περαιτέρω, εξετάζοντας τα δεδομένα σύμφωνα με όσα τους έχουμε μεταφέρει με τα επιχειρήματα μας και θα προσπαθήσουν να επαληθεύσουν με την αποδοχή των νέων πτήσεων από το Φεβρουάριο. 

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτα δεν γίνεται χωρίς σωστά επιχειρήματα. Δουλεύουμε με σοβαρότητα, συνέπεια λόγων και αυτό αποδίδει καρπούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου