Τα υπερτιμημένα μαύρα εσώρουχα… Το χρώμα που θα σου δώσει πιο πολύ ενέργεια είναι το κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μπορεί πριν από κάποιες δεκαετίες το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που υμνούσε τα μαύρα εσώρουχα να έγινε μεγάλο σουξέ, όμως οι ειδικοί σημειώνουν πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι καθόλου καλή επιλογή, εάν θέλετε να κρατήσετε σε υψηλό επίπεδο τη σεξουαλική σας ζωή.

Συγκεκριμένα η αναλύτρια χρωμάτων Άντζελ Ομπράιαντ εξήγησε πως το χρώμα των εσωρούχων επιδρά στη ψυχολογία μας.

Η ίδια επισημαίνει πως κάθε χρώμα από τα εσώρουχά μας, είτε τα βλέπουν άλλοι είτε όχι, «περνάει» μέσα από το δέρμα μας σε όλα μας το σώμα, φθάνοντας στο μυαλό.

«Τα τσάκρα μας ξεκινούν από την περιοχή κάτω από το στομάχι μας, στο σημείο δηλαδή που φοράμε το εσώρουχό μας. Έτσι το χρώμα που θα επιλέξουμε συνδέεται άμεσα με την διάθεσή μας» λέει η Ομπράιαντ. Η ειδικός μας συμβουλεύει να μην φοράμε μαύρα εσώρουχα, όταν είμαστε με τον σύντροφό μας.

«Το μαύρο από επιστημονικής πλευράς δεν είναι το πιο σέξι χρώμα για τα εσώρουχά σου, καθώς ακυρώνει όλη την ενέργεια που έχεις. Μπορεί να ταιριάζει σε όλες, να κολακεύει και να είναι μία safe επιλογή, αλλά δεν στο συνιστώ. Το χρώμα που θα σου δώσει πιο πολύ ενέργεια είναι το κόκκινο. Με το κόκκινο χρώμα θα έχεις σίγουρα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, απ’ ότι με οποιοδήποτε άλλο» συμπλήρωσε.

«Το μαύρο δείχνει πως προσπαθείς να ελέγξεις τον άλλον, το γκρι πως δεν εμπλέκεσαι συναισθηματικά με κανέναν και το λευκό πως … χρειάζεσαι χώρο. Γι’ αυτό καλύτερα την επόμενη φορά βάλε ένα πιο χαρούμενο χρώμα, ώστε και να έχεις περισσότερη ενέργεια και να τον κάνεις να τον προσέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου