"Χρίσμα" κι απο τον ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Δήμαρχος Τσέπελης, μετά την στροφή υπέρ των Πομάκων με τον Ντελή Ριτβάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πρόκειται για τον ίδιο Τσέπελη που "μήνυσε" τον Γραμματέα το ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Χατζηθεοδώρου γιατί δήθεν τον....συκοφάντησε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next και ζητάει την δίωξή του απο την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση! Η υποκρισία στο μεγαλείο της!!

Με φόντο την αφίσα του Τσίπρα, "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ", ο Δήμαρχος Τσέπελης, γνωστός για τις καραμπινάτες παρανομίες του (33 χρόνια...) έδωσε το παρόν σήμερα και στην κομματική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εμφανιζόμενος ως .... υπερκομματικός Δήμαρχος, επιζητώντας με τον τρόπο αυτό να πάρει χρίσμα και εκεί, αφού τα ποσοστά είναι λίγα, υπάρχει λαϊκή κατακραυγή για τις πρακτικές του και ....μετράει μέρες!

-Τι κάνει ο άνθρωπος για το "Ψωμί" του..! Μετά την "στροφή" του υπέρ των Πομάκων μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν, το "παίζει" και συμπαθών τον....ΣΥΡΙΖΑ!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όπως είναι γνωστό το Σάββατο 3/12 χθες), στις 18:00, βρέθηκαν στην Ξάνθη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και η Βουλευτής Καστοριάς και Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, στην Ξάνθη, στην εκδήλωση που οργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Τα δύο στελέχη μίλησαν για τις 6 προγραμματικές εθνικές προτεραιότητες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ,. Θέμα της εκδήλωσης ήταν:

Μικροεπιχειρηματικότητα: Γεωργία – Τουρισμός – Ανάπτυξη – Δικαιοσύνη παντού

Και προφανώς θα συμμετείχε σε αυτήν ο…μεγαλοεπιχειρηματίας σύντροφος Μανώλης Τσέπελης και πως τα κατάφερε και επί ΠΑΣΟΚ-Σγουρίδη, μετέτρεψε την Π. Πόλη σε ξεχωριστό οικισμό για να περάσει από το LEADER την επιχείρηση «ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ»

Το …. «Ψωμί» του να αναζητεί λοιπόν «σκέπη» και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου