Τα εσώρουχα προδίδουν τον ερωτισμό της Γυναίκας…

Δεν υπάρχουν σχόλια


Αντίστοιχα για τις Γυναίκες το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα «μετράει» πολύ στο πώς τους φαντάζονται…

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική σε όλων των ειδών τις ανθρώπινες σχέσεις.

Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και στο sεx. Έτσι σκέφτηκαν οι επιστήμονες και διενέργησαν μία έρευνα για τα εσώρουχα που «ανάβουν» τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα παραδέχτηκε πώς τα εσώρουχα παίζουν σημαντικό ρόλο αφού μπορούν να τους «ανάψουν» ή να τους ξενερώσουν.

Η συντριπτική πλειοψηφία τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν τον/την σύντροφό τους, με πάνω από το ήμισυ των ανδρών να λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.

Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα το επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρεί και το 71% των γυναικών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα «μετράει» πολύ στο πώς τον φαντάζονται στο sεx.

Λοιπόν, ποια εσώρουχα είναι εκείνα που «ανάβουν» άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα; Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει «σετ» σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο) συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το στρινγκ που είναι κυριολεκτικά «ένα κορδόνι» είναι ελκυστικό, ενώ μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί σέξι το babydoll. Από την άλλη, το 43% των αντρών είπε το καλύτερό τους είναι όταν η γυναίκα φοράει σετ εσώρουχα.

Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου «μπόξερ» δεν είναι αποδεκτά, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα φοράει κάτι τέτοιο και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου