Οντερ κάτω τα χέρια απο τον Ευριπίδη Στυλιανίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με τα πλέον υποτιμητικά λόγια, για την προσφορά, την τιμή και υπόληψη του πρώην υπουργού – Βουλευτή – της Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, τόλμησε να μιλήσει, ο “εν εξάλλω” και υπο προθεσμία Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.

Ο τουρκοσυνείδητος και εγκάθετος του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που παρουσιάζει εκτός το προσωπείου του “ειρηνοποιού” και “δημοκρατικού” αυτοδιοικητικού και εντός των τοιχών του Δήμου του, συμπεριφέρεται άθλια σχεδόν όλο το χριστιανικό στοιχείο του Δήμου Ιάσμου, απαξιώνοντας τους εκπροσώπους του και σπέρνοντας διχόνοια,  είχε το θράσος να αναφερθεί στον πολλά προσφέροντα θρακιώτη χριστιανό βουλευτή, έγκριτο νομικό, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δημιουργώντας όσο πλησιάζουν οι εκλογές ένα κλίμα εκρηκτικό και ως “μισέλληνας”, ο άμεσος συνεργάτης του Προξενείου και του Ερντογάν, προσπαθεί να επιβιώσει στον επερχόμενο όλεθρο και εκλογική ήττα που του προετοιμάζει ο λαός του Δήμου Ιάσμου, όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι πλέον έχουν καταλάβει το διπλό ρόλο και το διπλό παιχνίδι που παίζει, μόνο για το προσωπικό του συμφέρον και φυσικά για τα συμφέροντα της “μητέρας πατρίδας του” – όπως την αναφέρει – την Τουρκία.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες, και αφού καταφέρεται με τα πλέον απαξιωτικά λόγια εναντίον του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο, κο Αμούτζα, μέμφεται τον πρώην Υπουργό επι κυβέρνησης Καραλαμανλή, Ευριπίδη Στυλιανίδη, προτρέποντας μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη (άκουσον – άκουσον!!!) να τον αποπέμψει απο τα εθνικά ψηφοδέλτια.

Ανέφερε:

“Πιθανολογώ ότι ο αξιότιμος κος Πρωθυπουργός, θα θέσει άμεσα εκτός ψηφοδελτίων ή θα αναστείλει την κομματική ιδιότητα, του δήθεν Θρακάρχη, εθνικά επικίνδυνου, του συντονιστή όλων των ως άνω περιέργων, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, διότι βλέπω να έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.”

Ποιος είναι ο εθνικά επικίνδυνος;

Φυσικά αστειεύεται ο κ. Οντέρ, όσο κύριος μπορεί να αναφέρεται πλέον, όταν έχει υπερβεί όλους τους κανόνες συμπεριφοράς τόσο έναντι των εθνικών αντιπροσώπων και πρώην υπουργών όσο και έναντι των δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί με την βούληση των δημοτών του Ιάσμου.

Ο Μουμιν Οντέρ, είναι ο πλέον ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, αφού – υπενθυμίζουμε – εργάζεται και καθοδηγείται απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, συνδιαλέγεται με την κυβέρνηση του Ερντογάν που προχωρά τα αλυτρωτικά της σχέδια εις βάρος της Ελλάδας, αποκλείει απο κάθε πιθανή θέση ευθύνης χριστιανούς συμπολίτες του, έχοντας γεμίσει τις θέσεις συμβούλων και συνεργατών με μόνο μουσουλμάνους πολίτες.

Ποιος είναι λοιπόν ο Εθνικά Επικίνδυνος Δήμαρχε Ιάσμου;

Εως πότε και με ποιο δικαίωμα απειλείς τους δημότες και τους συμπολίτες σου θρακιώτες;

  • Αισθάνεσαι Έλληνας; 
  • Αν ναι, τότε σιώπα!
  • Αν όχι, φύγε απο την Ελλάδα.

Είναι το ελάχιστο και καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στη χώρα που γεννήθηκες, σε ανέθρεψε και σε ανέχεται ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου