Ο Κώστας Κουρτίδης αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης και το 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Χρήστο Μέτιο και θα έχει την στήριξη και την αρωγή του στον προεκλογικό του αγώνα το 2023, ένα έτος με τις περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο.

Ο κ. Κουρτίδης μίλησε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm και στο “thrakitoday.com”

“Με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω κορωνοϊού και της ενεργειακής κρίσης, ο Χρήστος Μέτιος έδειξε ότι είναι ένας ικανός και  έντιμος περιφερειάρχης. Με συνεδραμε στο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, στον έναν χρόνο της θητείας μου. Αγαπάει την Ξάνθη και θα κάνουμε περισσότερα στην επόμενη θητεία” τόνισε ο κ.Κουρτίδης

Για τον Απολογισμό της θητείας του και το σχεδιασμό, μας είπε:

“Ζητάω όλο και περισσότερα. Ξεκινήσαμε  με τους αναδασμούς,τους  δρόμους, χαράξαμε στρατηγική σχετικά με τα κτήρια που έχουμε, ανοίξαμε το Χατζηδάκειο με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο.Να ικανοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για ζητήματα της καθημερινότητας. Εχω εξαιρετικούς συνεργάτες και υπαλλήλους. Να χαράξουμε μια στρατηγική για να γίνει καλύτερη η περιοχή μας. Ο πληθωρισμός δημιούργησε προβλήματα με τις αυξήσεις των τιμών. Όμως είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Θέλω να δω το χαμόγελο στα πρόσωπα των συμπολιτών μου.”

-Για τους στόχους της νέας χρονιάς είπε:

“Εχουμε θέσει στόχους αναπτυξιακούς, πολιτιστικούς, υποδομών. Ν’ ανοίξει ο δρόμος για τη Βουλγαρία από το Δημάριο, να βελτιωθεί ο δρόμος στην ορεινή περιοχή, να επισκευάσουμε το κτήριο Γκέριν απέναντι από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Να γίνει η Ξάνθη πολιτιστικό κέντρο της Θράκης και των Βαλκανίων.”

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και το 2023 οι αντιπεριφερειάρχες θα παραμείνουν στις θέσεις τους, θ’ αλλάξουν μόνο οι θεματικοί.       









































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου