«Είμαι θεραπεύτρια αγκαλιάς»: Πελάτες την πληρώνουν 1.300 δολάρια τη νύχτα για να ξαπλώσουν μαζί της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η 43χρονη Μίσι Ρόμπινσον μίλησε για το ασυνήθιστο επάγγελμά της ως «θεραπεύτρια αγγαλιάς», αποκαλύπτοντας πως οι πελάτες την πληρώνουν έως και 1.300 δολάρια για να ξαπλώσουν αγκαλιά.

Η 43χρονη λέει πως η αγκαλιά βοηθά να θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, και ξεκαθαρίζει πως οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σεξουαλική προέκταση.

«Ποτέ κανένας πελάτης μου δεν επιχείρησε να κάνει κάτι τέτοιο μαζί μου», δήλωσε η Robinson στη Daily Mail, λέγοντας ότι βάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες πελάτισσές της να υπογράψουν μια συμφωνία πριν αρχίσει η θεραπεία.

Στη συμφωνία, διατυπώνεται ξεκάθαρα πως τα γεννητικά όργανα και το στήθος θα πρέπει να καλύπτονται και είναι αυστηρά εκτός ορίων για άγγιγμα.

«Κάποιες φορές διεγείρονται αλλά το αντιμετωπίζουμε ώριμα»

Η Ρόμπινσον, πρώην μπλόγκερ μόδας και δημοσιογράφος, ασχολείται με την συγκεκριμένη «θεραπεία» εδώ και λίγο καιρό, αναγνωρίζει ότι μερικοί πελάτες της είχαν στύση κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας αγκαλιάς, αλλά αυτό δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα.

«Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, μερικές φορές οι άνθρωποι διεγείρονται και ντρέπονται, αλλά απλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο», σχολίασε. «Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί».

Η γυναίκα, που έχει κατά το παρελθόν υπηρετήσει και στον αυστραλιανό στρατό, υπολογίζει ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι άνδρες και πιστεύει ότι οι συνεδρίες τους έχουν βαθιά θεραπευτικά οφέλη.

«Ξέρω ότι οι άνδρες είναι συχνά εκείνοι που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή, επειδή μπορεί να παραβλέπονται όταν πρόκειται για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας», δήλωσε η Robinson, λέγοντας ότι η έλλειψη αγγίγματος επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην βουλιμία ή δυνητικά αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και το δάγκωμα των νυχιών.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε μια πελάτισα που χρειαζόταν απλώς μια «μαμαδίστικη» αγκαλιά καθώς ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Μου τηλεφώνησε αφού το αγόρι της, που ήταν μαζί της δυόμισι χρόνια, την εγκατέλειψε χωρίς εξήγηση», θυμήθηκε η Ρόμπινσον. «Ήταν συντετριμμένη … και δεν είχε φίλους ή συγγενείς στην περιοχή. Έτσι πήγα εγώ σε αυτήν», αποκάλυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου